Pages

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Miracle colors

heips :)

ensinnäkin : ohwafihfdkjsakjfd, ulkona on pilvistä ja sateista ja inhoan ottaa kuvia hämärässä, joten tämän postauksen kuvat eivät ole mitenkään edustavia. :( Toiseksi: En ole varma olenko täällä blogin puolella maininnut, että aloitan ensviikolla taas parin viikon työbuumin, tälläkertaa niinkin hilpeässä paikassa kuin hautausmaalla. Olen töissä 7.00-15.30 ja matkoihin menee mopolla ajaessa päivän aikana yhteensä vajaa tunti, joten pelkäämpä että blogi hiljenee taas hieman. Olen kuitenkin jo valmistellut pari postausta työviikoilleni ja aion muutenkin yrittää pitää blogia elossa jotenkin. :)

Halusin testailla uusia lakkojani, ja uhriksi tälläkertaa joutui Kone helsingin rusehtavankultainen lakka.



Lakkauksen päälle pistelin nail art lakoilla pisteitä ja sovittelin laukkaukseen vielä tähtifimot. :)
Tässä lakat mitä käytin:

13 kommenttia:

  1. Nätit kynnet, vaikka lakka itsessään ei ole hirmu kiva. Hyvin oot kuitenkin onnistunu koristelemaan senkin vähän paremman näköiseksi :)

    VastaaPoista
  2. Hantta: Kiitti! :) Munkaan mielestä toi lakka ei oo mitenkään järin ihana, yritän vaan kokoajan vakuutella itelleni "se on tummankultanen eikä ruskee" :D

    VastaaPoista
  3. Hei onko sulla ollu kauan käytössä toi wetn wildin läpinäkyvä? :) Tai ootko käyttäny sitä paljon? Kiitos jos voisit vastata, että kuivuuko se suht nopeasti? :)

    VastaaPoista
  4. Ano: Oon käyttäny sitä ehkä pari viikkoo, ostin sen aika vasta :) Ite oon kyl tykänny siitä tosi paljon, se kuivuu aika nopeasti, vois kyl tietty kuivua vähän nopeamminkin, mut eihän se mikään pikakuivattaja olekkaan. Lakka ei myöskää kupli vaikka sitä pistäs vähän reilumminkin, ni kyllä suosittelen tota lakkaa! :)

    VastaaPoista
  5. Mä ostin kerran H&Mstä sellasen setin missä on neljä kynsilakkaa. Yksi oli ruskea... No päätin että pakkohan mun on käyttää sitä! Sit laitoin sitä pelkästään kynsille enkä koristellu tai mitää ja menin kouluun ja kaikki mun kaverit sano et mul on kakanväriset kynnet :DDD Tosikiva. hahaa. ei enää ikinä!! Koristeluun voin käyttää , mutta en yksinään :DD noloo

    VastaaPoista
  6. Nails1820: :DDD Itekki koitan mahollisimman paljo välttää ruskeeta kynsilakkaa, kyllä tuolla laatikossa on yks tummanruskee kynsilakka majailee, mut sitä en oo tainnu kynsillä käyttää kertaakaan. :D

    VastaaPoista
  7. Kiva! :) Tarvisin ite just jonkun hyvän läpinäkyvän lakan, ja uskon että huomenna käyn hakemassa ton mukaan. :-)

    VastaaPoista
  8. Vielä lisäys, että levittääkö toi kuvioita ? :--)

    VastaaPoista
  9. ano: ei oo ainakaan mulla kuviot levinny tällä päällyslakalla, mut annan yleensä varsinki mustalla konadoidessa kynsien kuivua jonki aikaa ennenku yritänkää lisätä päällyslakkaa. :) Tää on kyllä hyvä lakka hintaansa nähen, kuitenki vaan nelisen euroo ja noin iso pullo! :)

    VastaaPoista
  10. Haha ostin just eilen ton saman flormar kulta miraclen mikä sullaki on :D Ja pari muuta.. pari egee kipale :p Hienot kynnet :)

    VastaaPoista
  11. ano: se on kyl iha kiva lakka + ne on niin halpojaa<3, ja kiitti! :-)

    VastaaPoista