Pages

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Glitterhöyryjä

Heii!


Ompa ihanaa olla lomalla! Huomenna tosin pitää lajitella kahden alueen lehdet, joten lajiteltavia lehtiä tulee olemaan noin 1000 kappaletta + mainokset. :'( No pitää yrittää ajatella, että siitä saa hyötyliikuntaa ja rahaa! :) Lakkailin eilen varpaankynnet. En ole blogiini ennen varpaankynsien lakkauksista pistänytkään kuvia, mutta rupesin miettimään, että miksipä ei? Vaikka varpaat ei ole ehkä ihmiskehon kaunein osa, niin jokaisella ne kuitenkin on. Joten nyt rohkaistuin ja tässä postauksessa tulette ne näkemään! :D

Kuitenkin, aluksi ihan käsien kynnet. Tykkäsin näistä, mutta sain kuitenkin paremman idean joten nämä lähti melkeinpä heti poistoon. :)


Ja sitten niihin varpaidenkynsiin:




Postin olisi pitänyt tuoda tänään nellyltä saapumatta jääneen konadin rusettilaatan. Suunnittelin, että koristelisin varpaidenkynnet vielä ruseteilla, mutta laatta päätti jättää saapumatta (jälleen kerran). Pitää vissiin vielä kerran lähettää nellylle viestiä tästä laatasta. (jätti saapumatta ale-tilauksesta ja olen saanut odotella laattaa jo useamman kuukauden. :[ )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti