Pages

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Liukuvärjäys + appelsiinifimot

Heissan!

Bongasin eilen my lacquer store blues -blogista ihanat liukuvärjätyt ja appelsiinifimoilla koristellut kynnet, linkki vie suoraan kyseiseen postaukseen. :) Halusin itsellenikin tällaiset ihanan raikkaat kynnet, joita jaksaa katsella vähän pidempäänkin, koska en luultavasti työpäivien jälkeen enää jaksa kovin monimutkaisia lakkauksia alkaa väkertämään.



Tässä vielä lakat mitä käytin:

11 kommenttia:

  1. Nää on ihanan raikkaat ja kesäset!! : ) Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Ihanan maukkaat :D <-- hassusti sanottu :P
    mutta noilla kynsillä varmasti tulee raikas olo (:

    VastaaPoista
  3. TaiZu: kiitti, nää on kyl aika fantamaiset :D

    VastaaPoista
  4. ihanat! (taas kerran) :D mutta hei oon miettiny pääni puhki että mite ihmeessä teet ton liukuvärjäyksen ja mun aivokapasiteetti ei kyllä riitä siihen!? :D

    VastaaPoista
  5. MiL: kiittii! :-)) liukuvärjäys on helppoo, otetaa vaikkapa kolme suht samansävystä lakkaa, sitten ensin lakataan koko kynsi yhdellä lakalla, sit otetaan esim. keittiösieni ja toista lakkaa töpötellään kynnellle, ja kolmatta lakkaa töpötellään kynnen kärkeen. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=5OhI37jniyA
    tossa linkki NailHai;n tekemään tutoon. :)

    VastaaPoista
  6. Yhyy, en saa koskaan noita fimoja oikein kunnolla. Tai siis pienet pysyy, isot ei... Varmaan viipaleet on liika paksuja, mutta kun oon ne jo viipaleina ostanut, on vaikea saada pilkottua enää.

    Nää on ihanan raikkaat!

    VastaaPoista
  7. asetonihuuruja: juu, mullaki on vähä sama ongelma, en meinaa millään saada leikattua pötköstä tarpeeksi ohuita paloja..Mutta kait senkin oppii vielä, kun vähän harjoittelee! :) Ja kiitti! :-)

    VastaaPoista
  8. tänkke juu kaitpa se minäki vielä opin jos joskus on tarpeeks hermoja ja aikaa :D

    VastaaPoista