Pages

torstai 14. heinäkuuta 2011

Cuckoo for this color!

heii!


Olin luvannut itselleni, että jos (ja kun) sokoksen alelaarin O.P.I;n lakka halvenee vielä hieman, niin ostaisin sen hetipaikalla. Eilen kävin katsomassa ja lakka oli kuin olikin halventunut pari euroa. O.P.I;n lakalle hintaa tuli yhteensä 8 euroa ja nappasin mukaan vielä ihanan sinisen GOSH;in lakan viidellä eurolla. :)


GOSH n.566 Metallic blue ja O.P.I Cuckoo for this color. Olen niin innoissani lakoista, että testasinkin lakkoja hetimmiten. :)

Ensiksi O.P.I;n lakka, levittyi (yllätys, yllätys) erittäin hyvin ja peitti kolmannella kerroksella. Sutikin oli ihanan leveä ja sillä oli helppo levittää lakkaa. :)

Sitten GOSH;in lakka. Tämäkin levittyi tosi hyvin ja peitti toisella kerroksella. Tällaista vaaleansinistä lakkaa olen tarvinnutkin! :)

6 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo Metallic Blue o: Kelpaisi itsellenikin.

    VastaaPoista
  2. Ine: munkin mielestä tää lakka on aivan ihana, vaikken yleensä sinisistä lakoista niin innostukkaan. :-)

    VastaaPoista
  3. Minä kävin tiistaina Sokoksessa myös katsomassa josko löytyisi halpoja kynsilakkoja ja minäkin huomasin tuon -50% alennuksen!! Ostin kaksi ikiensimmäistä OPI kynsilakkaani :DD Mutta mielestäni ne levittyi vähän huonosti, tai ne meni kynsinauhoille ja sotki hirveesti :S Mutta värit olivat ihania :)

    VastaaPoista
  4. Nails1820: Se tuntuu kyl aina ihanalta kun löytää jonkun ihanan alennuskorin, silloin näitä OPI lakkoja ja muitakin tällasia raskii jopa ostaa! :D Mullakin muuten sotki yllättävän paljon, kun lakkailin tolla OPIn lakalla, mutta päättelin että ehkä en vaan osannu levittää lakkaa vielä siististi niin leveellä siveltimellä. :)

    VastaaPoista
  5. Metallic blue on mulla sellainen "turvalakka"; kuivuu salamaakin nopeammin ja peittää riittävästi yhdellä keroksella, mikäli on sairas kiire ja pakko saada kynnet kuosiin :) Pitäis joskus katella onko Goshilla mitään muita kivoja metallilakkoja.

    VastaaPoista
  6. gloria: se metallic blue on kyllä ihana ku se kuivuu niin nopeesti! :)

    VastaaPoista