Pages

tiistai 31. heinäkuuta 2012

gina tricot beauty nails

Heip!

Muhun on iskenyt hirmuinen lakkaamisinspiraatio! Tekee mieli olla kokoajan tekemässä uusia kynsiä, minkä takia mulla on nyt teille useammat kynnet esiteltävänä, nämä eivät ole niin erikoisia lakkauksia, että lähtisin niitä moneen postaukseen jakamaan. :)
    Mua kiinnosti koittaa, miltä Wet'n'Wildin Party Of Five Glitters näyttää ihan vaan valkoisen lakan päällä. Lopputuloksesta tuli yllättävän kiva, vaikka mulla tulikin näistä kynsistä jotenkin mieleen tekokynnet. :'D

Sitten valkean vastapainoksi halusin mahdollisimman räikeät kynnet, ja löysinkin lakkalaatikostani kaksi vähälle käytölle jäänyttä neonlakkaa, selenen neonvihreän lakan sekä Sinful Colorsin neon oranssin lakan.

Sitten viimeisimmät lakkaukset, toissayönä lakkasin äkkiä nämä uudet kynnet, eilen kun käytiin Kuopiossa serkkutyttöä morjenstamassa ja vähän pikashoppailemassa. :) Tämä lakka on kyllä aivan ihana! Kyseessä on China Glazen First Class Ticket.  Kynsien kärjistä on jo bongattavissa kulumia, nappasin kuvan vasta tänään.

Kerkesin eilen käydä Gina Tricotissa tutkiskelemassa lakkoja, ostinkin sitten 3 lakkaa alennushintaan kympillä. Oon kuullut näistä lakoista paljon hyvää, joten pitäähän näitä itsekkin testata! :)

Pinkki 04 Azalea pink oli pakko-ostos, mun pinkit lakat huutaa vähyyttään. Ihanainen hopea 13 Silver oli myös ostoslistalla, olen kuluttanut hopeatkin lakkani melkolailla loppuun. Kolmas 78 Rockstar, aivan upea violetti glitterlakka oli ihan heräteostos, mutta tätäkin tulen varmasti käyttämään. Testailin tätä jo yhteen kynteen ja tosi kivalta näytti! :)

4 kommenttia:

  1. ihania noi gina tricot lakat!! ;P

    VastaaPoista
  2. Tosi nättejä lakkauksia taas kaikki! Nuo ensimmäiset on kyllä yksinkertaisuudessaan mahtavat, tuollasella selkeällä pohjalla noi moniväriglitterlakat tulee parhaiten esille (8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :-) Niimpä, yksivärisellä pohjalla tämä glitterlakka näyttää kyl aivan ihanalta! :)

      Poista