Pages

torstai 2. elokuuta 2012

leikkitatuointeja kynsillä

Heippaheei!

Raivailin eilen hyllyjäni, yritin epätoivoisesti saada tilaa koulukirjoille ja lukuhommille. Löysinkin hyllyjen uumenista vaikka mitä ihania muistoja sekä roskapusseittain turhia papereita. Käsiini osui lapsuudesta tuttuja leikkitatuointeja, ja rupesin miettimään, tarttuisivatko ne kynsille. Sitten mieleeni juolahti, että olenhan nähnytkin leikkitatuoinneilla tehdyt kynnet joskus hiutaleen blogissa. :) 
    Tatuoinnit esittivät alunperin isohkoja aurinkoja,  mutta päätin leikellä kynsiin vain auringon "säteitä" sekä pienempiä auringonpuolikkaita. :)  Tatuointi toimi yllättävän hyvin, harmi vain, ettei oikeaan käteen tatuointeja enää riittänyt. 


Pakko kyllä käydä katselemassa tiimarista, josko siellä olisi joitain söpöjä leikkitatuointeja, näillähän saisi tehtyä vaikka mitä kivaa kynsille! :)

10 kommenttia:

 1. Noi on kyllä ihanan helppoja koristeita, ja monesti mallitkin on ihan erilaisia, kun oikeissa water decaleissa. Kesto tosin oli mulla ainakin aika heikko..
  Ihanan värikäs toi kuvio ja strassithan ei ikinä voi pilata lakkausta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! :) Mulla nää on pysynyt ainakin toistaiseksi ihan hyvin, vaikka eihän nämä vielä kauaa ookkaan kerenny olla kynsillä. :) Ja kiitti! :-)

   Poista
 2. Nää on kyllä tosi kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit! Meilläki on pojilla jotain leikkitatskoja, pitäskö ottaa parempaan talteen :D Tai sit kauheasti purkkaa ostamaan, muistaakseni jonku mukana tuli noita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Pitäis ilmiselvästi! :-D Purkkaa tai sitten niitä lauantaikarkkipusseja, eikös niittenkin mukana ainakin joskus tullut näitä tatskoja kans. Harmi vaan, että yleensä nämä leikkitatuoinnit esittää joitain örkkejä tai eläimiä, kukkaset tai jotkut muut söpöt ja tarpeeks pienet kun ois niin kivoja. :3

   Poista