Pages

torstai 5. heinäkuuta 2012

It's raining on the moon

Heipähei! :)

Halusin uusiin kynsiini jotain mahdollisimman tyttömäistä, aina välillä on vain pakko saada pinkit söpöstelykynnet! :-D Alla Wet'n'Wildin Tickled pink, ja liukuvärjäyksen tynkää tehty H&M:ltä ostetulla violetilla lakalla.


 Huomaa kyllä milloin koirillani on karvojenlähtö-aika, kynsiin on taas tarttunut inhottavasti pienoisia koirankarvoja. :/
Vaikka tämä on kynsiblogi, halusin nyt tulla näyttämään teille uutukaista ylpeydenaihettani! <3
Hihii, ostin itselleni auton! Sain hyvät kaupat tehtyä, kalliit musiikkivehkeet tulivat kaupanpäällisiksi puhumattakaan tosi hyväkuntoisista renkaista! On autossa tietysti laittamistakin, sytytystulpista öljyihin oon tässä viimepäivinä vaihtanut.
Töitä sitä saa tehdä ja karsia kaikesta muista kivoista menoista, mutta auton omistaminen on mulle niin tärkeä asia, että se on sen arvosta. :)

7 kommenttia:

 1. Mä haluaisin ostaa toisen auton mut ei oo paikkaa pitää sitä :D Mut tosiaan sen auton omistaminen on kivaa, paitsi se päivä kun maksaa kalliit vakuutukset ja verot niin sitten ei :D ja kun siihen tulee yllättävä remppa tai vaihtaa popit niin huh huh :D mut en mäkään omaa autoo enää pois myy, aika paljon oon valmis tekemään että saan sen pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kynnet on taas kerran ihanat! :)

   Poista
  2. Juu ihan yllätyin itekki kuinka paljo pelkkä vakuutus maksaa, mutta ei voi mitään, on auton pitäminen senkin rahan arvosta. :-D Mullakin on vielä niin paljon hankittavaa tuohon autoon että ihan hirvittää ajatellakkin sitä rahan kulumista.:D ja kiitoksia paljon! :)

   Poista
 2. Kivat kynnet! (:
  Onneksi mulla on vielä vajaa neljä vuotta autokouluun (ja autoon) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :--)

   Nopeasti se neljä vuotta tässä vierähtää! ;)

   Poista