Pages

perjantai 27. heinäkuuta 2012

liukuvärjäys pastelleilla

Heipäheei!

Mulla on elämä ollut ihan hulinaa nyt viimepäivinä ja en ole siksi kerennyt tänne postailemaan. Oon leikkinyt koiranhoitajaa parin ihanan koiran kanssa, toiminut taksina ja autellut perheemme saunarempassa. :D Mulle tietysti sysättiin lauteiden maalaus, "koska olen muutenkin kokoajan maalaamassa kynsiä." Kaiken päälle oon sisukkaasti yrittänyt lukea syksyn yo-kirjotuksiin. Psykologiassa olen jo edennyt kiitettävästi, matikka meinaa takkuilla, vaikka tänäänkin luin sellaiset reilut 5 tuntia, matematiikkaa yliopistoon opiskelemaan menevän opetuksessa. :''D
Mutta jos siirtyisin asiaan, Sonne teki tässä taannoin aivan ihanat kynnet pastellisella liukuvärjäyksellä. Ihastuin kynsiin niin paljon, että pakkohan minunkin oli oma versio niistä kehitellä. :)


Vaikka olin kokoajan kaivelemassa konadeja tai kynsitarroja näihin koristuksiksi, päätin jättää sen tekemättä, erikoinen väriyhdistemä ja glitterit riittivät, välillä vähempikin koristelu näyttää kivalta. :)
    Mulla on ollut viimeaikoina todella vaikeaa keksiä ideoita lakkauksiin, joten päätin luoda tumblriin toisen kynsiblogin. Blogissa rebloggailen itseäni inspiroivia lakkauksia sekä postailen omia kynsiäni. Josko toisten kynsien selailu näin saisi kadoksissa olleen inspiraationi taas valloilleen. :) Blogin ulkoasu ja sisältökin on vielä aivan rempassa, mutta pyrin saamaan blogin kunnolla alkuun tässä lähipäivinä. :) Blogiin pääset TÄSTÄ LINKISTÄ. :)

10 kommenttia: