Pages

tiistai 30. elokuuta 2011

Sinful Colors

Heissaan!

Olin eilen tekemässä oikein neonöverikynsiä, kunnes muistin, että tänään on koulukuvaus. En nimittäin ois halunnut että mun sormet loistaa kuvassa niin että kaikkien huomio kiinnittyy vaan mun kynsiin. :-D Jotenka vaihdoin sitten lakkaukset ja kokeilin cittarin alelaarista löytämääni Maybellinen lakkaa.


Päälle löträsin vielä liukuvärjäyksen, seeprakuviot ja nail art lakoilla kuin vinoranskiksen kärjet. Miten musta tuntuu, että teen jatkuvasti samankaltaisia kynsiä? No well, pitää jatkossa yrittää lakkailla uusilla tekniikoilla jotain kivannäköstä. :) Tässä vielä lakat joita käytin:


Oikealla syrjässä SinfulColorsin ihanaihana neon oranssi lakka, löysin seppälästä alennuksesta. Tällasta oon kaipaillu koko kesän!

10 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :)
  Onpa halvat lakat, jotka löysit!

  VastaaPoista
 2. Rose: Kiitos! :) niimpä, oon ihan onnessani tosta sinful colorsista, koska seppälästä ei melkein ikinä löydä alelakkoja! :-D

  VastaaPoista
 3. Onpas hienot ja pirteät kynnet!!

  VastaaPoista
 4. Onpas ihanat kynnet! Nuo vaaleet kärjet sopii tosi hyvin kyllä tohon Maybellinen lakkaan. Itekin oon tuota samaa sävyä monet kerrat pyöritelly käsissä, mutta ainakin toistaseks on jääny kauppaan..

  VastaaPoista
 5. hiutale: kiitti! :) Toi on kyllä ihanan sävynen lakka!

  VastaaPoista
 6. IHANAT <3
  ja kiitos vielä niistä lakoista <3 ;)
  saat sitte joskus tehhä mulle jotku täntyyppiset, rakastuin näihin!! <3 :D

  VastaaPoista
 7. MiL: kiitos! :)<3 ja ole hyvä, ja voin tehä tällaset sullekkin, nää oli helpot tehä! :-D

  VastaaPoista
 8. sinä kun oot minuun verrattuna semmonen kynsiasiantuntija nii oisko tietoo mistä saisin semmosen dotting toolin? siis niinku että onko niitä missään kaupassa myydäänkö kun en viittis netistä rueta tilaamaan vaan sen takia... :)

  VastaaPoista
 9. MiL: no stockmannilla on ainaki myynnissä niitä, mutta veikkaampa että ne on melkosen ylihinnoteltuja siellä. :-D Kun tökkäät nuppineulan jonku tikun päähän, ni se ajaa ihan saman asian, jos näin halvalla halutaan päästä.:D Itellä on vaan sellanen viritelmä ja hyvin toimii! :)

  VastaaPoista