Pages

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Golden Rose Graffiti

Heips!

Halusin lakata kynteni pitkästä aikaa konehelsingin ihanan violetilla lakalla, mutta halusin myös kokeilla uutta graffittilakkaani, joten tässä on mitä sain aikaan:



Jouduin aloittamaan kynnet monta kertaa alusta, joten en jaksanut kynsiä rueta enää tämän ihmeellisemmin koristelemaan. :-)


Yllätyn miten suuri tuo Golden Rosen Graffitilakka loppujenlopuksi olikaan! :o Kuitenkin, lakkaa täytyi levittää aika ohuelti, jotta lakka lähti lohkeilemaan. Jos lakkaa levitti edes hieman paksumman kerroksen, lakka jämähti vain isoksi möykyksi kynteen. Mutta oikean määrän levitettynä lakka halkeili kyllä mun mielestä tosi kivasti! :-)

4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :)
    Itse olen nähnyt noita Golden Rosen Graffitilakkoja, mutten ole kokeillut.

    VastaaPoista
  2. Kivat kynnet ja tuo Flomarin violetti lakka on kyllä hieno! Nyt vähän harmittaa, etten itse ostanut juuri tuota sävyä. Ostin vain seitsemän muuta. :D

    VastaaPoista
  3. Niniane: kiitos! :) Munki mielestä toi lakka on aivan ihanan värinen, ehdottomasti yksi lempparilakoistani. Harmi vaan, että sitä pitää laittaa aina niin monta kerrosta, että oon onnistunu kuluttaa sen lakkapullon jo yli puolivälin! :-D

    VastaaPoista