Pages

torstai 23. tammikuuta 2014

totally tokyo

Heipähei!
Välillä on niin vaikeaa saada kynnet aikaiseksi. Eilen innosta puhkuen aloin väsäämään kynsiä, menivät heti pilalle. No eikun toinen yritys. Nääh, ei nämäkään miellytä. Ehkä kolmas kerta toden sanoo? No ei. Loppujen lopuksi about viidennellä yrittämällä sain kynnet tehtyä loppuun asti turhaantumatta. En ole varma tykkäänkö lopputuloksesta, mutta saa nyt kelvata. :D En ollutkaan ennen tehnyt teippaamisen avulla leimauksia, kuten nimettömässä ja peukalossa. Se osottautui 
kuitenkin niin helpoksi ja toimivaksi että pitäisipä yrittää kehitellä jotain luovempaa teipin ja leimojen kanssa. Olen myös rakastunut mattakynsiin! En oikein koskaan ole sitä hypetellyt ja aina mattalakkoja meinaan vältellä mutta musta kynsilakka matattuna on mielestäni todella kaunista! :) 


Off topic: Kävin tänään ensimmäistä kertaa ammatinvalintapsykologilla ja hän melkeimpä suositteli minulle joko kosmetologin perustutkintoa taikka lähihoitajan tutkintoa. Onko kellään kokemusta kummastakaan? Ottaisin mielelläni tietoa tutkinnoista vastaan! :)


In English:
Why is it sometimes so difficult to paint nails succesfully? I tried to paint these nails at least five times. Then I just kind of gave up and randomly added stuff on my nails. I don't know whether I like these or not but these will have to do.
     Also I fell in love with matte nails!I find matte black nails polish extremely beautiful. It makes nails look a bit more sophisticated in a some weird way. :D

4 kommenttia:

 1. Ensi syksynä valmis lähihoitaja ilmoittautuu !
  Monipuolista, ihmisläheistä, työstä saa suoraan palautteen asiakkaalta. Paljon vaihtoehtoja johon suuntautua, helppo jatkaa jatko-opiskelua. 110% varmasti saa töitä, opiskeluaikanakin keikka-ja kesätyöt löytyy todella vaivattomasti.
  Tosin se että jaksaa opiskella, vaatii oikeasti motivaatiota ja halua tehdä tätä työtä. Ei se luiden opetteleminen latinaksi, märkivän haavan hoito ja kakkapepun pesu ikäluokalla 0-100v aina niin herkkua ole. Sen sijaan se, kun saa lapsen ihastumaan itseensä, kärttyisältä mummelilta hymyn ja kiitoksen tai vaikeasti kehitysvammaisen nauramaan, saa tuntemaan että haluaa tehdä juuri tätä!

  Kysy ihmeessä, mä mielelläni kerron ;)

  VastaaPoista
 2. Ensinnäkin valtavan paljon kiitoksia kommentistasi! :)
  Lähihoitajan ammatti kyllä kiinnostaisi, sosionomiksi kun yritin ja en sisään päässyt ja tämä olisi kaikista lähin vastaava tutkinto. :) Jatko-opiskelujen mahdollisuuskin kuulostaisi houkuttelevalta. Oon vaan miettinyt että häiritseeköhän tärisevät käteni työskentelyä, ihan kauhistuttaa esim. rokotteiden pistäminen näillä käsillä. :D Mutta toisaalta melkein kaikista ammateista löytyy juttuja mistä tärisevistä käsistä on haittaa, ettei ole oikein sen kannalta varaa lähteä karsimaan. Pitää tutustua enemmän alaan, mutta eiköhän multa yhteishaussa lähde lähihoitajaksikin hakemus. :3

  VastaaPoista