Pages

tiistai 7. tammikuuta 2014

Magnetic Nails

Heipähei!

Tänään postilaatikosta löytyi jotain erityisen kivaa. Nimittäin tammikuun LivBox! Voitin siis kolmen kuukauden LivBox tilauksen  ihanalta "Kynsien värikartta" blogin Tiinalta arvonnasta. :) Boksin sisältöä en taida sen koommin esitellä blogin puolella sillä se on jo nyt esitelty niin monessa blogissa. :) Sisältö oli kuitenkin tosi mieluinen ja tuli paljon tarpeellisia tuotteita, jes! :3 
     Boksissa oli IsaDoran magneettilakka jota oli pakko päästä heti kokeilemaan. Omistinkin vain yhden magneettilakan tätä ennen, ja senkin Flormarilta, joten oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan miten vähän kalliimman sortin magneettilakka oikein toimii. :)



Kyseessähän on siis IsaDora 853" Earth Magnet". Melko tummanruskea, mitäänsanomaton lakka. Ihan ookoo, ei vain nostattanut mitään ihastumisen tunteita, niinkuin ei muutenkaan nämä magneettilakat ole koskaan oikein kunnolla kolahtanut. Omalla tavallaan kivojahan nämä on, saa erikoisemmat kynnet helposti ilman sen kummoisempia koristeluja. :)
    Tykkäsin enemmän flormarin magneetista, helpompi käyttää ja jättää kivemman kuvion kynnen pintaan, vaikka IsaDoran magneetin oli varmasti tarkoituskin jättää hieman harvempi 'aaltoileva' kuvio.

2 kommenttia:

  1. Mä sain saman sävyn boksista ja rakastuin siihen. :D Harvoin ruskeat sävyt innostaa, mutta tuo on kiva. Saa nähdä onko kynsillä niin kiva.

    Ja hyvä, että boksista on iloa jo heti ekalla kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt kun tämä on pari päivää ollut kynsillä, niin pakko sanoa että oon kyl oudosti kiintynyt tähän. :D Yleensä aina on vähän nääh -olo ruskeiden lakkojen kanssa mutta on tämäkin omalla tavallaan tosi kiva. :)

      Poista