Pages

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Neon Yellow

Heipähei!

Ensinnäkin hyvää uutta vuotta 2014 kaikille! Sen erityisempiä uuden vuoden kynsiä en tehnyt, lakkailin ihan normaalit leopardikynnet, ainoana twistinä että kynnet loistivat pimeässä! Kynnet olivat kuitenkin niin "tylsät" ja jo moneen kertaan nähdyt, etten niitä tänne blogin puolelle taida julkaista. Jos jotakuta kiinnostaa, kynnet ovat kuitenkin nähtävissä instagramissani (KLIK). Tuonne instagramin puolelle tulen muutenkin postailemaan aina julkaisematta jääneitä lakkauksia. :) 
    Ja tämänkertaisiin kynsiin. Halusin oikein neonkeltaiset kynnet, mutta huomasin, että kyseinen lakka oli itseltäni loppunut. No, hyppelin seppälään katselemaan halpaa neonkeltaista lakkaa ja löytyihän sieltä alelaarista lahjapakkaus puoleen hintaan, joka sisälti juurikin neonkeltaisen ja neonpinkin ja pari glitteriä sisältävää lakkaa, jes! 



Tällaiset lakkauset, jotka muutenkin loistavat kilometrin päähän eivät mielestäni välttämättä sen kummoisempia koristeluja kaipaa, joten lisäsin vain nimettömiin isot strassit. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti