Pages

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Överikynnet + ostoksia

Moi!

Tasapainottelin överiksi vedettyjen koristelukynsien ja neonväristen lakkausten välillä niin kauan, että päätin sitten lopulta yhdistää molemmat! Näistä tuli vähän liiankin personalliset, ja taidankin tänäiltana vaihtaa vielä lakkaukset, en taida ihmisten ilmoille näillä 'taideteoksilla' uskaltaa mennä. :'D


Nyt kun ollaan tästä järkytyksestä päästy ohi, niin siirrytään ostoksien pariin! Tilasin Oriflamelta vähän perusmeikkejä. Very me -tuotesarjan ripsiväri ja eye liner olivat tarjouksessa, joten kotiutin molemmat. Nämä oli kohtuullisen halpoja, alennuksessa noin 3 euroa kappale. Oisikohan hinta ollut oikeasti viitisen euroa kappale, eli halpa merkki on. :) Ripsiväriltä en odottanut paljoa, eikä se erikoisen hyväksi osoittautuntukaan. Perus maskara, viittäkään euroa tästä en kyllä maksaisi. Jos halpa ripsiväri kiinnostaa, esimerkiksi KoneHelsingillä on perushyvä ripsiväri 3 eurolla myynnissä. Päihittää tämän mennen tullen. :)
      Eyeliner toisaalta yllätti minut positiivisesti! Lyhyt varsi ja todella ohut pensseli tekee meikkaamisesta helppoa, väri on tarpeeksi pigmenttinen ja pysyy moitteettomana koko päivän!


VeryMe:ltä tilasin vielä kaksipäisen kajalin. Tämäkin oli alennuksessa parilla eurolla. Kajalin musta pää on yllättävän pigmenttinen, tykkään! Valkoinen pää taas oli hieman pettymys. Olin toivonut oikein pigmenttistä valkoista kynää silmien sisäkulmaan ja vesirajaan, mutta tämä antaa lähinnä läpinäkyvää hohtoa. 
   Viimeisenä tilasin vielä Giordanilta kulmakarvageelin, mulla on tosi hankalat kulmakarvat, joten tämä tuli tarpeeseen! :D Tästä ei ole sen kummoisempaa sanottavaa, perus toimiva geeli. :)


Nyt kun löytäisin vielä ihotyypilleni sopivan meikkivoiteen tämän vuosia jatkuneen etsimisen jälkeen, niin olisin tyytyväinen! :D
Ps. Mitä tykkäätte blogin uudistuneesta ilmeestä? :)

2 kommenttia:

  1. Upeat kynnet! Tämä blogihan vaikuttaa kerrassaan mainiolta. :) ja jee, olin 200. lukija! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitoksia! :) Wuhuu, niin taisit olla, kiitos siitäkin! ;D

      Poista