Pages

perjantai 1. marraskuuta 2013

I am back!

Heipähei! :)


Hmm. En tiedä mistä aloittaisin, but I am back! Jos tätäkään blogia kukaan enää lukee. :D En kehtaa sen tarkemmin poissaoloani rueta selittelemään, viimeaikoina kynsijutut eivät vain ole kiinnostaneet yhtä paljon mitä aikaisemmin. Nyt olen kuitenkin jo parikuukautta enemmän tai vähemmän koristellut kynsiä entistä runsaammin, joten ajattelin taas rueta postailemaan! :)
Halusin tehdä oikein erikoisen hienot "comeback" cynnet, mutta nämä saavat nyt kelvata. Ihanaa kun kynnetkin alkavat pikkuhiljaa kesän jäljiltä taas kasvaa! Olenko ainoa jolla kesällä kynnet halkeilevat jatkuvasti ja talvella ovat suht. hyväkuntoiset? Muistelen että suurimmalla osalla tämä on toisinpäin? Outoa.
Luulin että googlen lukijatoiminto poistettiin jossain vaiheessa mutta niin ei ilmeisesti ole käynytkään? O.o Halusin nimittäin jonkinaikaa sitten jo palata bloggailun pariin, mutta kuulin että näin olisi käynyt ja motivaationi laski huomattavasti. Ilmeisesti kuitenkin se toimii näköjään samalla tavalla kuin ennenkin(?)
Nähdään pian uusien postauksien parissa! :--)

PS. Blogini ulkoasu tulee tekemään pikkuhiljaa muutoksen, joten älkää ihmetelkö mahdollista ajoittaista sekasortoa. :'D

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja teet upeita kynsiä ;) Ja sait yhen lukijan lisää :) !

    VastaaPoista