Pages

torstai 7. marraskuuta 2013

existential crisis

Moi!

Halusin tehdä jotain liukuvärjäyksen tapaista, mutta myös ranskalainen manikyyri houkutteli. Nuo manikyyrit kun minulla meinaa aina epäonnistua täysin, niin tyydyin tällaiseen liukuvärjäykseen joka saa nyt toimia ranskalaisen manikyyrin kaaukaisena sukulaisena. :D En myös osannut päättää millä värillä lähteä kynsiä väkertämään, joten tein jokaisen kynnen erivärillä. 


Sigh, parempaa kuvaa kynsistä en saanut. Miksi pimeän pitää tulla jo neljältä. :< Kotonakaan mulla ei ole yhtään varteenotettavaa lamppua, jonka avulla suht. hyvälaatuisia kuvia saisi otettua.
Nämä toiset kynnet lakkasin nopeasti eilenillalla. Ihastuin keskisormen violettiin lakkaan ja halusin lakata kaikki kynnet tällä lakalla. Oi rakastan tätä lakkaa! Kyseessähän on siis Konehelsingin U26, tumman lakan päälle kerrostettuna tämä on aivan ihana! :) 
Kevyemmistä aiheista vähän tylsempään. Olen viimeaikoina kiinnostunut todella paljon myös meikkaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tätä existential crisisia eläessäni olen ruennut miettimään pitäisikö minun yrittää hakeutua jollekkin kynsiin/kauneuteen liittyvään koulutukseen. Opiskelen siis tällähetkellä ammattikorkeakoulussa alaa nimeltä "International business" koulutus on kansainvälinen ja siis Tradenomiksihan siitä valmistutaan. Opiskelussa erilaista on vain se, että kaikki tapahtuu englanniksi.
      Ainoa ongelma nykyisessä koulutuksessani on se, että minua ei aihe voisi suoraan sanottuna vähempää kiinnostaa. :'D Hain viime keväänä yhteishaussa sosionomiksi ja toimintaterapeutiksi, mutta kummatkaan eivät napanneet ja ainoa koulutus mihin pääsin oli tämä mun backup suunnitelman backup suunnitelma. 
       Nyt en enää tiedä haluanko sosionomikoulutukseen, mutta en oikein tiedä miten kauneusalaakaan voisi opiskella. Tai työllistyä. Ja toinen huoleni on, että olen saanut geeneissäni mukana erittäin tärisevät kädet ja mietin että haittaakohan se mahdollista työskentelua juuri pikkutarkuutta vaativassa ammatissa. huoh. Opiskeleeko kukaan mitään kauneudenhoitoalaan liittyvää? Olisi mukava kuulla kokemuksia ja tietoja siitä, millainen koulutus itsessän on. :)
    

10 kommenttia: