Pages

maanantai 16. toukokuuta 2011

Two way art pen

Heii!

Mun pitäis tällä hetkellä tehdä kaikkea muuta kun lakata kynsiä ja istua bloggaamassa, jakso alkaa olla lopuillaan, enkä oo tehnyt vielä läheskään kaikkia tarvittavia aineta tai portfolioita mitä pitää perjantaihin mennessä viimeistään palauttaa.

Ostin uutta lakkaa (en vaan pysty lopettamaan niitten ostamista, vaikka kukkaro ei siitä tykkääkkään! :D) citymarketista, oli tarjouksessa two way art pen. Tykkään kyllä väristä, ja ihanaa kun pystyy koristelemaan itsekkin vähän tarkemmin!:)
Eli sain näitten kynsien idean yhdeltä kaveriltani, hän oli lakannut toiseen käteen HATE kirjaimet ja toiseen käteen LOVE kirjaimet. Vein jutun vain pidemmälle ja väkersin joka kynsiin koko sanan.




Sori kuvanlaatu, ulkona on pilvistä, enkä vaan osaa ottaa sillon hyviä kuvia. :D

4 kommenttia:

  1. Mäkin oon nähny tällasiä cittarissa ja meinasin ostaa sen hopeisen glitterisen, mutta sitten päätinkin säästää, koska olin just tilannu niit ebay-juttuja. :)

    VastaaPoista
  2. Itekkin mietin raskinko tuota ostaa, mut onhan toi aika kätevä. :)
    Mun muuten pitikin kysyä sulta, et kun tilasit niitä kynsinauhaölyjä, ni paljonko tuli maksaa?
    Haluisin itekkin niitä! :D

    VastaaPoista
  3. No mitä ihmettä. Minä yritin yks päivä cittarista ehtiä nuita mutten löytäny! Missä päin siellä noita on? Ja entäs ne Delia nail art lakat siellä Maxissa? Kauhee tenttaaminen mutta tietääpä sitten kunhan Kajaanissa käyn että käyn parit lakat hamstraamassa. :D

    VastaaPoista
  4. :DD Joo mäkin mietin missä nämä lakat siellä oikein on, ku olin mainoksista nähny että näitä on siellä. Mitenköhän sen selittäis, siinä meikkiosastolla cittarissa on sellanen seinämä, jossa on kaikki merkkimeikit (lumene, max factor), jonka edessä sitten on sitten ne hyllyt jossa on hajuvedet, dödöt ja käsirasvat yms. Niin ne on sen seinämän ihan päässä. :D se on aika näkyvä, siinä on aikapaljon mavalan lakkoja ja tekokynsiä, ja ne on vaan tungettu sinne tekokynsipakkausten sekaan. :D

    Ja maxissa ne nailart lakat on siinä kynsitavarahyllykön päässä, jossa on just kaikki tekokynnet ja pikakuivattavat ja sen vieressä on sellanen kynsilakanpostoaine hylly. ne on sellasessa aika pienessä laatikossa, aika huomaamattomasti, mutta jos sen hyllykön löytää niin kyllä ne osuu silmään. Se hyllykkö on siinä aika lähellä kassoja, heti sellasen meikkihyllykön takana. :)
    Toivottavasti sait ees jotenki selvää näistä mun selityksistä! :D

    VastaaPoista