Pages

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Valentine's hearts

heipähei!

En yleensä oikein kauheasti ystävänpäivästä sen koommin välitä, mutta pakkohan se oli tehdä jonkunmoisen ystävänpäiväkynnet. :) Hirveästi pinkkiä, glitteriä ja sydämmiä = tadaa!


Osallistuin näillä kynsillä myös Nailpolis -sivuston kynsikilpailuun. :) Jos haluat käydä äänetämässä luomustani, sen voi tehdä TÄSTÄ LINKISTÄ . :)
Taidankin jättää tämän postauksen normaalia lyhyemmäksi, olen taasen flunssassa ja väsynyt. Tuntuu, että olen yleensä aina juuri silloin sairaana kun en millään tahtoisi olla pois koulusta yms. :D

IN ENGLISH:
I don't really like Valentine's day that much, but I wanted to make some sort of Valentine nails. A lots of glitter and pink nailpolish and that is all we need. :) I participated in a nail art contest with these nails, and you can vote for these nails through THIS LINK if you want. :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Voisitko tehdä tutoa tosta muffinssikynnestä?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ilman muuta voin tehdä tuton muffinssikynsistä, ilomielin! :) Katselen kerkeisinkö jo huomenna värkkäilemään tuton. :)

    VastaaPoista
  3. upeet kynnet! ja aivan ihana blogi sulla myös ♥! tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! ulkoasu, banneri, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :>

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ää voi kiitos paljon! <3 Kommenttisi piristi päivääni! :)

      Poista