Pages

maanantai 24. helmikuuta 2014

Fimoja ja glitteriäHeipähei!

 Mulla on parit esittelemättömät kynnet jonossa, joten ajattelin lyhentää jonoa hieman ja postailla tämän päivän kynnet pois alta. :) Mun pitäisi kyllä olla lukemassa koulujuttuja, mutta nääh. 
  Löysin kesällä Lontoon Primarkista ostamani sinisen glitterlakan, jota en ollut vielä edes testannut, joten pitihän sitä päästä heti testailemaan. :) Käytin myös fimoja pitkästä aikaa. Käyttääkö kukaan enää fimoja? Tuntuu että niitä ei näe enää missään. Onhan ne söpöjä, vaikkakin osaavat nuo olla myös aika hankalia jos niikseen sattuu. 


Lopuksi vielä, haluatko ilmaisen kynsikoristehyrrän?  TÄMÄN LINKIN kautta saat tietää miten se onnistuu. :)
NAIL ART WHEELS 10% OFF

IN ENGLISH:
Hi!
I found a blue glitter nailpolish which I bought this summer from Primark when I was in London. I realised that I hadn't even tried it out even once, so I painted my nails with basic blue nail polish and topped that with this gorgeous blue glitter polish. Then I added one coat of red glitter nailpolish and  some flower fimos. 
    Born Pretty Store has this awesome sale going on! With BPSL91 -code you get 10% off from nail art wheels! They also have free shipping. Press the link under the picture to find out more! ;) 

6 kommenttia:

 1. Kiva kombo! :3 Fimot on kyllä painunu aikalailla unholaan, mut aina välillä ne on kiva kaivella esiin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vähälle käytölle ne ovat jääneet minullakin. Ne on niin hankalia, että harvoin niiden kanssa jaksaa ruveta tappelemaan. :'D

   Poista
 2. Fimot on tosi kivoja ja nättejä, mutta joskus vähän liiankin hankalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Oikeastaan mitenkään muuten ei esim. monivärisiä kukkasia voi kynsille saada kuin fimoilla. Mutta on ne kyllä niin hankalia, vaikka kuinka ohuen palan leikkaisi, aina tuntuu, että fimot jää reunoilta lakkauksesta irti. :/

   Poista
 3. Ostin joskus Seppälän alekorista valmiiksi leikattuja "fimoja" (uus sana mulle :D), tollasia ihan samanlaisia kukkasia ja jotain hedelmiä. En oo vielä kertaakaan käyttänyt, kun ei oo tullut mitään inspiraatiota. Täytyis vaan koittaa joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sellaset valmiiksi leikatut fimot ois niin unelma. Siitä pötköstä leikkaaminen on nimittäin ihan kamalaa. Ei siitä millään saa tarpeeksi ohuita palasia. :'D Kannattaa kyl kokeilla, onhan noi fimot kivaa vaihtelua! :)

   Poista