Pages

perjantai 5. lokakuuta 2012

kokokynnen tarroja

heipähei pitkästä aikaa!

Kirjoitukset ovat ohi ja aikaa jää taas hieman kynsillekkin! Ostin eilen Tokmanni -ketjun makasiinista kahdella eurolla koko kynnen kynsitarroja. Olen kuullut näistä kokokynnelle laitettavista tarroista lähinnä huonoja arvosteluja, mutta päätin itse kokeilla ennenkuin tuomitsen ne kokonaan. :)
      Valikoimassa oli muutamia erilaisia tarroja, valitsin itse viidakkomaiset tarrat, koska ne olivat persoonallisimmat. Pelkistettyjä ja juhlallisiakin tarroja oli valikoimissa myös. :)


Tarrojen asettaminen paikalleen oli yllättävän helppoa. mutta jos omaat hyvin kuperat kynnet, on tarrojen laittaminen varmasti moninkerroin haastavampaa. Tarrat meinasivat olla leveydeltään liian isoja kynsilleni, ja jouduinkin leikkailemaan peukaloon ja etusormeen tulleista tarroista reunoista suikaleet pois. Muuten kokovalikoima oli aika monipuolinen, pakkauksessa on 16 tarraa, joten muutama tarra jää ylikin. :)
   Tämänhetkisiin lyhyisiin kynsiin nämä tarrat on tosi käteviä ja söpöjä, mutta vähänkään pidempiin kynsiin tarrojen laittaminen on varmasti hyvin hankalaa. Kaikenkaikkiaan ihan kivaa vaihtelua, vaikka en näitä tarroja  varastooni taida tämän enempää hankkia. :)

6 kommenttia:

 1. Mä olen kokeillut noita ihan samoja ja se oili täydellinen katastrofi! Ihan järkyttävää. Kauniithan ne ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näitä on todella vaikeaa laittaa vähänkään pidempiin kynsiin. :) Kivoja kuvioita näissä kyllä olis!

   Poista
 2. jännät kynnet, mut tosi kivat :D

  VastaaPoista
 3. Itse tykästyin kovasti Sally Hansenin kynsitarroihin, jotka kestävät kynnellä reilusti yli viikon! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi pitäisi kyllä ostaa ja kokeilla niitä! :)

   Poista