Pages

perjantai 19. lokakuuta 2012

fight the fairies

heipähei!

Käväisin tänään kaverini luona tekemässä hänelle kynnet, lähdin ison pussillisen kanssa (täynnä sinisiä ja hopeita lakkoja) ja hän sai päättää itse minkälaiset halusi. :) Oltiin kokoajan melko samoilla linjoilla, olipa kivaa tehdä kynnet ihmiselle, joka oli niin innoissaan siitä! :)


parempaa kuvaa ei ole nyt tarjolla, otettiin kuva kiireessä lähtiessäni. :) Kynsinauhojakaan en kerennyt niin hyvin puhdistaa, mutta kyllä ne siitä vielä. :D
Olen nyt viimeaikoina ollut ihan hullaantunut neulomiseen! Neuloin viimeksi muistaakseni ylä-asteen alussa melko paljon, sitten innostukseni hiipui. Olen nyt neulonut siskolleni lapaset (vasemmalla) ja itselleni oikeanpuolimmaiset. Nyt ois tarkoitus aloittaa neulomaan kaverille jonkinsortin lapasia kanssa. :'D8 kommenttia:

 1. oioi millä ohjeella teit nuo lapaset? voisitko jakaa sen meille joskus blogissa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en käyttänyt minkäänlaisia ohjeita, tein vaan oman pään mukaan. :) Voin jakaa toki tämän oman ohjeen täällä blogissa, kunhan saan nuista uusista lapasista otettua mallikuvia siihen postaukseen! :)

   Poista
 2. oijoi rakastuin noihin kynsiin! ♥ mullakin iskee aina syksyisin hirvee neulomishimo, vaikka taidot on mitä on ja niin...:D en saa ikinä oikeen valmista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) Minäkin oon nyt pysynyt vaan lapasissa, kun tuntuu etten kuitenkaan osaisi muuta neuloakkaan enää. :'D Mulla on tosiaan jo niiin monet villasukkien alut tuolla laatikoissa, enkä oo saanut neulottua yhtiäkään niistä valmiiksi asti. :D

   Poista
 3. sun sivut lataa kauheen hitaasti, menee aina jotain 2 minuuttia ainaki ennenku kone siirtyy tälle sivulle... ja oon kokeillu eri koneilla missä on eri netti nii että ei voi johtua vaan mun koneesta. muut bloggerin sivut yms ku lataa ihan normaalia nopeaa vauhtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää, en kyllä yhtään tiedä mistä tuo johtuu. :/ Mulla ei oo ikinä ollut ongelmia blogin latautumisen kanssa. Kiitos kun ilmoitit, mun pitää yrittää ottaa selville mistä se johtuu ja korjata asia. :)

   Poista