Pages

torstai 9. elokuuta 2012

Pimeässä hohtavat kynnetHeip!

Tokmannin lehdessä mainostettiin kynsilakka-alennusta. Mode 4u lakkoja saa kolme kappaletta kahdella eurolla. :) Lähdin tietysti heti uteliaisuuttani tutkimaan löytyisikö sieltä minullekkin ne kolme lakkaa ja löytyiväthän ne! 

vas. Snow Queen, Milkshake, Star Fever, Classics Metallic 04, konehelsinkin hololakka 814

Mode4u lakkojen lisäksi nappasin mukaani konehelsingin hololakan, koska tää näytti mielestäni tosi lupaavalta. Kokeilinkin lakkaa, ja lopputulos oli yllättävän kiva! :) peitti parilla-kolmella kerroksella ja holoefektikin on suhteellisen hyvä hintaan verrattuna.

 Kuva otettu varjossa. Holoefektistä mulla ei ole kuvaa, koska ulkona taas vaihteeksi näyttää siltä, että kohta pääsevät pikkupojat soutelemaan kumiveneillä alikulkuihin.. :'D
Käväisin vielä seppälässä, josta tarruikin mukaani kolme alelakkaa, kaikki euron kappale. Ylhäällä olevaa classics metallicia oon himotellu jo jonkun aikaa, ja nyt sain sen ostettua! Kokeilin tätäkin jo ja tosi hyvältä vaikuttaa, peittää parilla kerroksella pitemmätkin kynnet ja on muutenkin tosi ihanan sävyinen. Nämä Pretty Womanin lakat tempaisin mukaani ihan vain hetken mielijohteesta. Lakat eivät peitä itsessään, tarvitaan joko samansävyinen tai valkea lakka alle. MUTTA [ !!] Kun rupesin nukkumaan, huomasin että molemmat lakat loistavat pimeässä! Miten en ole kuullut näistä ennen, tai miksiköhän lakkapulloissa ei mainita tätä ominaisuutta! Jokatapauksessa oon superinnoissani näistä, oon haikaillu pimeässä loistavien lakkojen perään jo jonkin aikaa. :)


6 kommenttia:

 1. ei kannata käyttää noita mode4u-lakkoja, Inen lakkaleikkien kirjoittaja sai niistä allergisen reaktion:
  http://inenlakkaleikit.blogspot.fi/2012/05/arvoitus-ratkesi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts, oon taas ollut autuaan tietämätön tästä jutusta. Jos oisin tiennyt tuon, niin oisi lakat kyllä jääneet kauppaan. Kiitti varoituksesta!

   Poista
 2. Mä todella, todella, todella toivon, ettei sulle tuu samanlaista rajua reaktiota noista Mode4youn lakoista kuten yhdelle toiselle bloggaajalle tuli. Jos tulee niin älä missään nimessä käytä niitä uudestaan vaan käy lääkärillä, koska se reaktio saattaa mennä todella pahaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jotenkin mennyt ihan ohi Inen allerginen reaktio, vaikka hänen blogiaan lueskelenkin. Luin kuitenkin nyt kyseisen postauksen ja en taida uskaltaa noita kokeillakkaan.. Nyt kun rupesin miettimään, niin miten näitä voi oikeesti olla myynnissä, ainesosalistat ja kaikki puuttuu. huhhuh.

   Poista
 3. Sä teet ihania kynsiä, pakko liittyy lukijaks :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) Sun blogi on niin ihana ja persoonallinen! :-)

   Poista