Pages

lauantai 25. helmikuuta 2012

TOP 10 kynsilakat

Heips!

Sain tällaisen haasteen hiutaleelta, kiitoksia paljon! :) Yllätyin miten vaikeaa oli valita top 10 kynsilakat, en meinannut millään raaskia heittää muutamia ylimääräisiä kappaleita joukosta pois. :-D
    Säännöt:
 1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.

Pompeii Purple, N008, Lilac Dream, Tickled Pink, Pretty Woman glitterlakka
 Yllätys yllätys, paljon vaaleanpunaista! Kyseiset lakat ovat hyvin usein kynsilläni, eikä laadusta/levittyvyydestä ole mitään pahaa sanottavaa. :)

Orangeade, Cuckoo For This Color, Blue Moon, Pool Party, Come Rain


Sitten vähän tummempiin lakkoihin! Näitäkin kynsilläni on näkynyt useaan otteeseen ja tykkään jokaisesta todella paljon. Kuten huomaatte, lempilakoissani on paljon myös ns. halpislakkoja. Usein halpislakat levittyvät ja peittävät ihan yhtä hyvin mitä kalliimmatkin lakat! :)


Oliko kenelläkään muulla samoja suosikkilakkoja? :) 
+ Avaudun tässä lopuksi. sajfgsdgfkds on välillä (lue= usein) todella turhauttavaa asua pikkukaupungissa. Täällä on seppälä, muttei siellä ole laisinkaan beetlejuiceja, niitä vissiinkin hankitaan vain suurimpiin seppälöihin (?) Haluaisin niin paljon beetlejuicen Pinky Brownin. Himottelen sitä säännöllisesti muiden kynsiblogeissa. :--D Harmi vain, etten ole näillä näkymin edes matkustelemassa muihin kaupunkeihin tässä lähiaikoina, joten lakka taitaa jäädä pelkäksi haaveilun kohteeksi. :D Onko muillakin teistä samoja ongelmia beetlejuicien hankinnassa? :)

11 kommenttia:

 1. Täälläkään ei ole Beetlejuiceja, argh. Samaa Pinky Brownia mäkin himoitsen, mutta ei niin ei. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinky brown vaikuttaa vaan niin täydelliseltä lakalta!:-D harmi kun sielläkään päin ei beetlejuiceja näy. :<

   Poista
 2. minunkin kynsilakka top10 listalta löytyi tuo Cuckoo for this color! Ja yksi haastamani bloggaaja listasi myös tuon Cuckoo for this color lakan lol. Taitaa olla rakastettu lakka monella kynsiharrastajalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minäkin oon huomannu, että aika monet on ottanut mukaan tuon cuckoo for this colorin. Mutta eipä se periaatteessa ihmekkään ole, on se sen verran ihana lakka! :-)

   Poista
 3. täällä ei oo ku siwa ja tokmanni -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei:( vähän kamalaa, ei minkäänlaista shoppailumahdollisuutta, jos ei lähde matkustamaan toiseen kaupunkiin! :/

   Poista
 4. Meijänkään seppälässä ei ollut beetlejuiceja, mutta kysäisin myyjältä voisivatko tilata. Myyjä ei ollut koskaan kuullutkaan moisesta (eikä ylipäätään älynnyt että Models Ownilla on kynsilakkoja myynnissä vaikka niitä hyllystä löytyikin) mutta kirjoitin lapulle tietoja kokoelmasta ja myyjä aikoi ilmoitella kun lakat saapuvat kauppaan. Että kysäise vaan ihan rohkeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, pitääkin käydä kyselemässä, josko voisivat tilata niitä myyntiin! :)
   (haha vähän outoa, ettei myyjä tiennyt Models Owneista. Luulis että kaikki tietää, että Models Owneja löytyy seppälöistä, myyjät varsinkin! :-DD )

   Poista
 5. Mun lemppari on kans ollut kauan tuo Opin pinkki. Harmikseni vaan totesin, että se on jonkun muuton aikana hukkunut kun en löydä sitä enää mistään. Erittäin harmillista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei, tosi ikävä juttu! :( Toi on kyllä tosi ihana lakka. :)

   Poista
 6. Whether your priority is taste or variety, Vaporfi is will fulfill your vaping needs.

  With vape juices which come from food-grade ingredients, their vaping flavors are more smooth and consistent.

  VastaaPoista