Pages

torstai 23. helmikuuta 2012

moriarty was real

Heippa!

Tulin pikaisesti tässä esittelemään teille uusimmat kynteni, kohta minun pitääkin rientää Saappaalle johonkin changemaker-iltamaan, osana sosiaalipalvelukurssiani. :) Olin toissapäivänäkin eri kulttureja yhdistävässä filosofiakahvilassa, juotiin teetä ja askarreltiin origameja. :-D Aika mukavalla ja helpolla tavalla saa tästäkin kurssin! :)
Mutta siis, tein jokuaika sitten kaverilleni tällaiset kynnet, ja poistellessani kuvia kamerastani kynsien kuvat jäivät mieleeni. Päätin sitten toteuttaa itselleni kynnet samalla teemalla, vaihdoin vain pinkin vaaleansiniseen. :)
Mutta nyt syömään ja leikkimään aktiivista ihmistä! :-D

14 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihanat! Paljon kaikkea, muttei yhtään yliampuvat. Onko nuo kärjet irtoglitteriä vai jotakin lakkaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos!:) Juu, kärjet oon ihan irtoglitterillä tehny. :--)

   Poista
 2. Awww <3 ihanat kynnet on kyllä ;P

  VastaaPoista
 3. Wäääää ihan sairaan ihanat kynnet!! <3

  VastaaPoista
 4. Ompa tosi kivan näköiset! Paljon oles saanut eri juttuja samoihin kynsiin, mutta ei näytä yhtään liian övereitlä tai sekvilta, hienoa! Ja tosi ihanalta näyttää noi kärkien glitterit, kun tolleen sointuvat pohjaväriin, mutta hienosti kuitenkin kimmeltelevät. :) Ja jotenkin tuo luminen taustakin on erittäin sopiva mielestäni näihin kynsiin!

  VastaaPoista
 5. Kaunit kynnet :) ainoa, mistä pakko kysäistä, on että onko nuo raidat tarkoituksella molemmissa käsissä samansuuntaisesti? ettei esimerkiksi molemmissa mene sisäkärjestä ulkosivua kohti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon! :) en tullutkaan ajatelleeksi raitoja, nyt kun niitä rupeaa miettimään, niin olisivathan ne olleet järkevämmän näköiset molemmissa käsissä peilikuvina toiseen käteen verrattuna.. :-D

   Poista