Pages

torstai 10. marraskuuta 2011

limes~

Heips!

Mulla on aika huono olo joten kirjoitan tämän postauksen tiivistettynä ja pikaisesti ja rupean katsomaan desperate houwiveseja. <3 :D 
Halusin leikkiä fimoilla, mutten viitsinyt rueta poistelemaan edellisiä lakkauksia, joten lätkin liukuvärjäykset päälle ja leikkailin fimot. :)




Tykkään näistä ainakin itse aika paljonkin! :) Onnistuin kyllä jo hermostuksissani repimään pari fimoa irti, joten viikonloppuna on kerettävä lakkailemaan uudet kynnet. :D

Sadan lukijan raja meni rikki tässä vähänaikaa sitten, ja oon miettiny jos haluaisitte niin voisin tehdä vaikka kysymyspostauksen missä voisitte kysellä mistä aiheesta tahansa mitä ikinä haluatte ja sit vastailisin niihin videolla joko niin, että olisin itse ruudussa tai että tekisin samalla jotain kynsitutoa yms. Kommentoikaa jos haluatte tällaisen, niin rupean toteuttelemaan.♥ :)
ps. blogin sivulaidassa on kysely! :)

16 kommenttia:

  1. Oho, just sain itelleni vasempaan käteen fimokynnet valmiiksi ja oottelen, että ne kuivuis. Tein kans liukuvärjäyksen ja laitoin sitrushedelmiä. Mun kynnet on kyllä keltaset, enkä saanut kaikista fimoista noin ohuita. Se on yllättävän vaikeaa leikata niitä... Leikkaatko muuten noita fimoja ihan tavallisella terävällä veihellä?

    VastaaPoista
  2. Kissa: joo mäkään en meinaa ikinä saada tarpeeks ohuita fimopalasia! Leikkaan niitä sellasella fimoleikkurilla, mut luulisi nyt et terävä veitsi vetäis saman asian. :)

    VastaaPoista
  3. Wau, kylläpäs sopii hyvin noi vihreät fimot sinisen kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikkaat kynnet!
    Video kysymyspostaus olisi kiva :)

    VastaaPoista
  5. Tiikeriankka: kiitti, itekkin tykkään tästä yhditelmästä. :)

    Rose: kiitti!:)

    hansu: kiitoos!:-)

    VastaaPoista
  6. Tosi nätit kynnet! Ja niin tykkään väriyhdistelmästä :)

    VastaaPoista
  7. Onpas ihanan värinen tuo pohja kyllä! Sopii hyvin nuo vihreät fimot tuohon päälle (:

    VastaaPoista
  8. ihanat! <3

    hei muute mistä nää oikeen tsekkailet niitä täykkäreitä, meinaan että vois itekki ihan alusta katella mut en viittis ostaa niitä boxeja :D

    VastaaPoista
  9. hiutale: kiitti! :)

    MiL: kiitos!<3 Lainalen niitä tuotantokausia yheltä kaverilta, mut saahan niitä tietty onlinenaki katottua, googletat vaan "watch desperate housewives online" ja pengot sieltä kaikista vähimmän epäilyttävältä vaikuttavan videon. :D megavideosta ja videobbstä saa aika hyvin katottua. :-)

    VastaaPoista
  10. sait uuden lukijan :)
    ihanii kynsii kaikki (;

    VastaaPoista
  11. Voi että ihanat ihanat ihanat kynnet! Ja täytyy sanoa että sulla on aivan ihana tää blogi ! tykkään ku koristelet itse kynsiä, ettei ole pelkällä leimauksilla sellaisia ''massakynsiä'' jotka vois olla niin monella muullakin! :)
    Laavasin vähän vanhempiakin postauksia, aivan ihania kynsiä ja toi teemaviikko oli kiva, tykkään NIIIIIIIIN paljon! =)

    http://beautificationbox.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. jennnnniii: oi kiitoksia! :))

    Bautificationbox: oi että sun kommentti piristi päivääni! kiitos ja kiitos uudelleen! (:

    VastaaPoista
  13. nää on tosi hienot! :) en oo ennen nähny tällasta yhdistelmää (:

    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista