Pages

maanantai 28. marraskuuta 2011

shoppings

Heips!
Ihan ensin: nyt se on varmaa, lähen ens syksynä kielikurssille espanjaan espanjanryhmäni kanssa, ihanaa! En ollu aluks ihan satavarma uskallanko, mut nyt mulla on aika hyvä fiilis siitä. Se onkin mun ensimmäinen matka kun matkustan lentokoneessa (tai ylipäätänsä ruotsia kauempana krhm.) Onko kukaan teistä käyny Espanjassa, tykkäsittekö?:)
Kuitenkin, aattelin pitkästä aikaa poiketa taas blogin pääteemasta ja esitellä vähäisiä ostoksiani Jyväskylästä. Ostokset jäi vähäisemmäksi koska mulla ei ollu kauheesti rahaa alun alkaenkaan ja oltiin suurin osa ajasta pelailemassa isommalla porukalla lautapelejä ja hengailemassa ja tutustumassa. :)

Miss Stone Heart & Red Nail by H&M  
Oon jo jonkunaikaa halunnutkin harmaata lakkaa, ja H&M:ltä löysin aivan täydellisen yksilön! Mukaani tarttui myös kirkkaanpunainen lakka, koska edellinen on tyhjenemässä ja punaista tarttee aina, varsinkin näin joulun alla. :)
Ylemmässä kuvassa olevat kengät ostin fiorellasta 24.95 eurolla. Päätin et mun pitää vihdoin opetella kävelemään korollisilla kengillä, ja tarvitsin muutenkin uudet kengät kun on tulossa vaikka mitä itsenäisyyspäivätanssiaisia ja vanhojentanssien jatkoja yms. :)
Kenkien alla olevan huivin ostin Gina Tricotista kympillä ja alimmaisena oleva ihanan ison villatakki on kans ginasta n.25 eurolla. :)

7 kommenttia:

 1. Oon käyny espanjassa tosi useesti!
  Ihana maa ja kieli ja ihmiset+ kulttuuri ja lämpö♥
  Tiiätkö yhtää mihinpäin ootte siel menos? Meren äärelle vai sisämaahan? :)

  http://dontforgetthenails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ite oon käynyt Espanjassa 13 kertaa ja todellakin voin suositella maata! (: Ihmiset on niin ihania ja puheliaita. :D

  VastaaPoista
 3. Oon ite käyny Espanjassa kaks kertaa, eikä se oo ihan lempparimaiden joukkoon päässyt, en oikein osaa sanoa miksi, koska ihan kiva paikkahan se toki on :) Varmasti kuitenkin hienoa päästä ekaa kertaa ns. kunnolla reissuun!

  kiva tuo neuletakki, näyttää ihanan isolta ja lämpimältä :)

  VastaaPoista
 4. Oon käyny Espanjassa kerran kahden viikon reissuna.
  Oli mun mielestä tosi kivaa, paitsi että vaikka oltii siellä Espanjan "talvella" niin oli ihan hirveeen kuuma nukkua :D + paras oli rantakatu öisin (:

  ps. mun blogissa on arvonta käynnissä : http://masawnails.blogspot.com/2011/11/arvonta-lahtee-nyt-kayntiin.html

  VastaaPoista
 5. Kati: Joo mullekki on tullu espanjasta tosi ihana kuva, me mennään barcelonaan. :) Ootan sitä kyllä innolla!

  elli: Oi niin monesti!:) Vähän pelottaa kyl mennä isäntäperheeseen, mut luulis et siel pärjää just kun ne on nii sosiaalisia. :D

  Melli: Musta varmaan kaikki maat vaikuttais aivan upeilta kun en oo missään käyny. :D Ja kiitti, se on ihanan lämmin, siihen voi vaan kääriytyä. :3

  masa: ihan outoo kun jossain on kuuma talvella! :D Käynkin vilkasee blogisi ja arvontasi heti. :-)

  VastaaPoista
 6. oi vitsit oon sulle niin kade ku pääset espanjaan... :P :D no kyl mäki sinne vielä menen ;)

  ja btw noiko ne on ne sun keskiviikon syöpöttelyjuhlakengät mistä puhuit :D ihanat <3

  ainiijoo ja sitä vielä että muistathan sä vielä meidän pakkaus- ja lentokonevinkit ;) :D

  VastaaPoista
 7. MiL: :D on joo noi ne kengät, kiittii!<3 Kyl mä jotain muistan mut saatte viel sitten lähemmin selittää mulle uuestaan :D

  VastaaPoista