Pages

torstai 24. marraskuuta 2011

if you're going to be two faced, at least make one of them pretty.

Heip!


Tuntuu, että oon postailla aika harvakseltaan muutaman viimesen viikon aikana, mutta tilanne korjaantuu kuhan saan koeviikon ja tän kauheen työmäärän pois alta. :) Sain kuitenkin eilen sen verran aikaa, että kerkesin lakkailemaan uudet kynnet, ja päätin käydä ne tänne tänään postaamassa, koska huomenna kokeen jälkeen lähen viettämään vähän rentouttavampaa viikonloppua Jyväskylään shoppailemaan ja siskoani näkemään. :)



Ompa ihanaa kun on pitkästä aikaa kunnolla koristellut kynnet. :D
Mutta nyt lähen tästä lukemaan uskonnonkokeisiin, aika jännä muuten ajatella että suomalaiset on jossain vaiheessa uskonu kaikkiin maahisiin ja tonttuihin, jotenki hellyttävää. :D

12 kommenttia:

  1. Nätit kynnet. :) Ootko kutosella?

    VastaaPoista
  2. Anna: Kiitti!:) Itseasiassa oon kyllä lukion toisella, mut päättelin et päättelit sen tosta uskonnonhommasta, ni käyn nyt sellasta uskonnon syventävää kurssia, jossa käsitellään uskonnon historiaa Suomessa. :D

    VastaaPoista
  3. Todella nätit kynnet :)

    Itse muistan, että kutosella oli maahisia ja tonttuja juttuja uskonnossa :D

    VastaaPoista
  4. Nätit kynnet, ihanan virkeät :D

    VastaaPoista
  5. Rose: kitti!:) Ite en enää muista oliko mulla kutosel niitä juttuja, siitä on jo sen verran aikaa.. :D

    Lilli: oi kiitos!:)

    VastaaPoista
  6. Nätit kynnet! Mikä toi alla oleva pinkki lakka on? :D
    Meillä ainakin oli tonttuja sun muita viime vuonna (kutosella) uskonnossa. ;)

    VastaaPoista
  7. elli: kiitti! :) toi alla oleva lakka on flormarin neonpinkki, vaikka se ei tossa kuvassa kyllä oikein siltä näytä. :D Jännä ku lukios sit tulee ala-asteen asiat uuestaan, mut kait niitäki pitää kertailla.. :D

    VastaaPoista
  8. Sievät kynnet :3 Mäkin kävin lukiossa Suomen muinaisuskontoja käsittelevän kurssin, oli ihan hauskaa vaihtelua, kun se on aika erilainen niihin "normaaleihin" uskonnonkursseihin verrattuna.

    VastaaPoista
  9. Meillä oli tonttuja ja maahisia joskus kasilla :D

    Ihan älyttömän söpöt kynnet. (Miten sä muuten saat tehtyä noin suoria viivoja, mulla tulee aina sellasia hauskan kaarevia? :D)

    VastaaPoista
  10. Lumi: Kiitos!:) Nyt toisella vuodella mulla on aika paljon syventäviä kursseja, ne on kyllä ollu kivan erilaisia normaaleihin kursseihin verrattuna. :)

    MiMu:Kiitti!:) Oon harjotellu aika paljo viimeaikoina noiden viivojen lakkaamista, ennen ne ei millään meinannu onnistua, mut nykyään saan aika hyvin ne oikeeseenkin käteen. :D Kait sitä pitää vaan harjotella. :)

    VastaaPoista
  11. Teet tosi kivoja kynsiä, mut sulla on aika usein toi kukkakuvio käytössä.

    VastaaPoista
  12. hansu: joo oon huomannu itekki et käytän tota aika usein, siihen on vaan niin helppo tarttua kun on inspis hukassa. Pitäis kyllä opetella käyttää muitaki kukkakuvioita, ku niitä kuitenkin noilla laatoilla ihan käyttämättömänä lojuu. Ja kiitti kehusta! :)

    VastaaPoista