Pages

torstai 6. lokakuuta 2011

Haasteita ja uudet kynnet

Moii!:)

Kynsiblogeissa on viimeaikoina myllännyt monenlaisia haasteita ja sain nyt lyhyen ajan sisällä kolme eri haastetta, joten toteutan ne kaikki tässä samassa postauksessa. :)
            
                    Ensinnäkin sain Annilta kaksi haastetta, kiitos näistä! :-)

 Ensimmäisessä haasteessa pitää kertoa 8 asiaa itsestään. Yritän kirjoitella tähän jotain, mitä en ole täällä vielä itsestäni maininnut. :)

 1. Olen todella eläinrakas, omistankin kaksi koiraa, joita kantelen sylissäni ja joille lässyttelen pitkät päivät. Kuka sanoo ettei metsästyskoira, suomenpystykorva, voi olla myös sylikoira? :3

 2. Olen aina ollut aika hiljainen ja syrjäänvetäytyvä persoonaltani, jännitän myös kaikkea mahdollista. Onneksi kuitenkin nyt lukiossa on ollut hieman helpompaa!

3. En kestä kaksinaamaisia ihmisiä, enkä muutenkaan mitään turhia ihmissuhdedraamoja. Miksi ihmiset aina väenvängällä kehittelevät tyhjästä jonkinlaista draama?

4. Haluan päästä mahdollisimman nopeasti nykyisestä asuinpaikastani, Kajaanista pois. Unelmoin pääseväni opiskelemaan jotain kauneuteen/kynsiin liittyvää Jyväskylään! :)

 5. Olen addiktoitunut internettiin, vietänkin liikaa aikaa koneella. Pidän tämän blogin lisäksi myös toista blogia toisella nettisivustolla, joten se vie aikaa. :D

6. Rakastan Doctor whota, Supernaturalia ja muitakin hieman nörttimäisiä asioita aivan liikaa. :-D

 7.Harrastin vähän aikaa sitten vakituisesti tarkkuusammuntaa impparilla ja piekkarilla, voitinkin Pohjois-Suomen mestaruuden ja useita Pohjoispohjanmaan aluemestaruuksia. :D

 8. Rakastan ajamista. Mopoilla/moottoripyörillä varsinkin. En malta odottaa että saan ajokortin! :)


                     Toisen haasteen, minkä Annilta sain on tällainen:

Suosikkiväri: Ajattelen nykyään suosikkivärejäni kynsieni kautta, joten vaaleanpunainen, violetti ja oranssit ovat kivoja! :D Neonvärejä rakastan myös.
Suosikkieläin: Koirat ja puput. :3
Suosikkinumero: 2
Suosikki alkoholiton juoma: Kaakao ja Coca-Cola on kyllä aika kärkipäässä!
Facebook vs. Twitter: Twitter, naamakirja on niin turha!
Intohimoni: hmm, varmaankin kynnet?
Saada vai antaa lahja?: Hah, sanon suoraan että saada, vaikka on antaminenkin mukavaa! :)
Suosikkikuvio: ööh, varmaan tähdet. :D
Suosikkiviikonpäivä: Lauantai!
Suosikkikukka: en oo kauheen kiinnostunut kukista, mutta ruusut ovat kyllä kauniita. :)

                   Tämän haasteen sain Lauralta , kiitoksia paljon tästä! :)

Lempiruoka: näin karusti tiivistettynä kaikki epäterveellinen! :D Tällähetkellä ihan kärkisijalla on varmaan kasvispitsa. :)
Lempimakeinen: hmm, irtokarkit ja Maraboun Mint krokant -suklaa ovat ihania!
Lempilukeminen: En kauheasti lue, Harry Potterit on ollut jo pitkään kestosuosikkeja, nykyään se lukeminen minkä teen keskittyy lähinnä lehtiin, Cosmopolitan on yksi lemppari. :)
Lempipaikka käsitöille: En nykyään enää tee paljon käsitöitäkään, jos kynsijuttuja ei lasketa, mut sanoisin kuitenkin sohvalla telkkarin ääressä! :D
Lempielokuva: voi näitä on miljoona, mutta kärkipäässä ovat ehkä I love you Phillip Morris, Little miss sunshine, Inception, Brokeback mountain, Donnie darko, Tim Burtonin ohjaamat elokuvat.. Ja napapiirin sankarit!


En tälläkertaa anna näitä eteenpäin, koska nämä ovat kiertäneet jo niin monessa blogissa. :) Jottei tästä postauksesta tulisi aivan tekstihirviö, niin laitan kuvan vielä tämänhetkisistä kynsistä. Muokkasin kynsien muotoa hieman eli pyöristin kärkiä, itse kyllä tykkään lopputuloksesta! :)

5 kommenttia:

 1. vähä hienot kynnet. nuo sopii hyvin yhteen nuo värit :)

  VastaaPoista
 2. On sulla aikamoine haba jos kantelet suomenpystykorvaa sylissä :DD

  VastaaPoista
 3. Julia: oi kiitti! :)

  hansu: haha joo ne on semmosia kymmenkilosia rimpuloita. :DD

  VastaaPoista