Pages

maanantai 10. lokakuuta 2011

Glitterblingbling

Heissan!

Osallistuin näillä lakkauksilla erääseen lakkauskilpailuun, teemana oli glitterblingbling. :) En pitänyt näitä lakkauksia kuvan ottamisen jälkeen enää kovin pitkään, koska nämä olivat hieman liian överit jopa minun makuuni. Kuitenkin jollain kierolla tavalla tykkäsin näistä!:D


Kynsissä ei ole kirkkaan ja konadin erikoislakan lisäksi lainkaan muuta lakkaa, kaikki on tehty glitterillä. :)
Asiasta kukkaruukkuun, mun pitäis todella vähän muokkailla tämän blogin ulkonäköä. Banneri on jo aikansa elänyt ja blogin taustakin pitää vaihtaa eräästä syystä. Harmi sinänsä, tykkään nykyisestä taustasta todella paljon! Isoin ongelma tässä kaikessa on se, että olen vieläkin valitettavan avuton kaikkeen tällaiseen liittyvässä, joten pitää nyt katsoa mitä tästäkin tulee. :D
Ajastettu.

8 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :)
  Onko jollain toisella kynsibloggaajalla sama tausta kuin sinulla?

  VastaaPoista
 2. kiitti! :)
  juu on, se ongelma näissä ilmasissa taustoissa meinaa olla, että ne sattuu sit samat taustat. :/ Mutta koska mulla on huomattavasti vähemmän suosittu blogi kuin hänellä, niin en halua että ihmiset jotka on hänen blogissaan vieraillut tulevat mun blogiin ja luulevat että matkin häntä. :D

  VastaaPoista
 3. Tunnistinkin heti nämä sun tekemiksesi, kun kattelin nuita osallistujien kuvia :D On kyllä tosi nätit, mutta melkosen överit!

  VastaaPoista
 4. Aika överit kynnet :D Toisaalta tosi kivat ja voisin vaikka huolia omiinkin kynsiin tollaset glitterpommit pariksi päiväksi. :) Näkyisi ainakin kauas!

  VastaaPoista
 5. vähä söpöt kynnet! ja joo nii jos haluat nii mää ossaan tehä kyllä ihan kohtalaisen hyviä bannereita :) nii voin tehä jos haluat? :)
  julia.jussila@gmail.com

  VastaaPoista
 6. hiutale: se on muuten aika jännä miten kynsikuvion joukosta aina tunnistaa kuka on tehnyt mitkäkin kynnet! :D kiitos! :)

  Nora: niimpä, kiitti! :)

  Julia:kiitti! :-) Mä just kerkesin jo värvätä erään toisen henkilön tekemään mulle bannerin, mut arvostan tosi paljon ku oisit valmis tekemään sen mulle! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Voittohan näillä tulee!

  VastaaPoista
 8. Anni: voitto meni jo paaljon hienommille lakkauksille kuin nämä, mut kiitos paljon kuitenkin!<3 :)

  VastaaPoista