Pages

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

up to date

Heipähei!

Mun pitäisi kovasti olla lukemassa matikkaa, joten ajattelin että mikäs sen parempi idea kun päivittää vanhoja lakkauksia blogiin! Oikeasti olen kyllä niin ulkona matikasta kuin voi vain olla. Huoh. No, vielä pari kuukautta koulua jäljellä ja jos sitä pääsisi johonkin kouluun ensi syksynä mikä oikeasti jopa kiinnostaisi. Nämä lakkaukset ovat jo monta viikkoa vanhat, mutta oli nyt pakko julkaista kuitenkin. Onnistuin ensimmäistä kertaa itseäni tyydyttävästi dotting toolin käytössä! En ennen ole oikein koskaan saanut sillä tarpeeksi siistiä lopputulosta. Nimettömän glitterräjähdyskin keräsi aika paljon kommentteja.


Näiden kynsien idean poimin Pinterestistä. Väkertelin viivoja tuntikausia, mutten ollut tyytyväinen lopputulokseen. Oli yllättävän hankalaa tehdä mustat ääriviivat.Ja viimeisimmät kynnet! Halusin tehdä mahdollisimman keväiset kynnet, kun ulkonakin on ollut niin ihana ilma viimeaikoina. :) Lakka oli yksinään niin upean värinen, etten halunut pilata lakkaa turhilla koristeluilla joten päädyin vain muutamiin tarroihin.
Huh, vihdoin olen ajantasalla näiden lakkausten kanssa! :D Pahoittelen sekavasta postauksesta!

IN ENGLISH:
I really need to study for my maths exam, s i decided to update my blog! I'm extremely unmotivated with my current school. ugh. Hopefully i'll get into the school i want next semester! I uploaded all my recent nails because i don't think these are good enough to have one post each. I'm sorry this post was a total mess!

6 kommenttia:

 1. Onko tää tarkotuksella sillee et ei oo eriksee mobiilisivua, on meinaa hankalaa käyttää puhelimella tätä "oikeeta" kokoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kävin asetuksista vilkaisemassa ja kyllä mulla on mobiilimalli -asetus käytössä. :/ En kyllä yhtään tiedä mistä se voisi johtua, ettei se näy mobiilimallissa.. Kiitos kun huomautit, mun pitää vähän paneutua tähän asiaan ja kattoa saisko tuota mitenkään ratkaistua. :)

   Poista
  2. Tai sitte se johtuu anon puhelimesta?

   Poista
  3. Minäkin mietin vähän että niin voisi olla, nimittäin ainakin mun puhelimella mobiilisivu aukeaa automaattisesti blogistani, nyt kun koitin. :)

   Poista
 2. Hienot kynnet nuo ylimmät. :)

  VastaaPoista