Pages

tiistai 3. joulukuuta 2013

It's Beginning To Look a Lot Like Christmas

Moi!

Kun kaikki muutkin, niin kyllähän minäkin perässä. Niin monessa blogissa on näkynyt toinen toistaan ihanampia jouluisia lakkauksia, että oli aivan pakko väkertää jouluiset kynnet itsekkin. :) Halusin vain yhdistää kahta joulun väriä, punaista ja tummanvihreää, ja ainut keino millä keksin ne yhdistää oli tökeröhkö liukuvärjäys. Oh well.
     Vähän lieventämään liukuvärjäyksen katastrofia päätin leimailla tähtikuvioita kynsien kärkiin. Homma lähti taas perinteisesti kädestä ja tähtiä tuli nyt vaikka muille jakaa. :)
      Ps. Juuri kun kerkesin hehkuttaa, että vihdoinkin kynteni on tosi hyvässä kunnossa, päättivät kaikki vuorotellen napsahdella poikki. :< No eiköhän nämä tästä jouluksi vielä kerkeä kasvaa. ;)Nauttikaa tästä mun yliluonnollisen hyvästä kuvienmuokkauskyvystä. ;''D Hahah. Ehkä tosissaan tämäkin homma pitäisi jättää niille jotka sen oikeasti taitavat.. :D
Minun blogiin on viimeaikoina tultu todella paljon hakusanalla "helpot joulukynnet" tai "helpot pikkujoulukynnet" joten taidankin parit seuraavat lakkaukset omistaa helpoille jouluisille kynsille. :)

In English:
Hi! I am so glad it's finally December! Why? Because on December you are finally allowed to do Christmas nails and decorate your house all christmassy. I've seen a lot of festive nails on blogger lately so i wanted to do my own version as well! I tried to combine red and green but I think the outlook looks a bit awkward. Oh well. 
   And oh! I'm sorry about the photos, I really tried to edit them to make them look even a bit festive but it turns out: I simply can not use photoshop at all! :'D 

7 kommenttia: