Pages

tiistai 11. syyskuuta 2012

reeling through an endless fall

laiska bloggaaja täällä hei!

Miksi, voi miksi en saa ikinä tehtyä kynsiä silloin, kun on edes hieman jotain muuta tärkeämpää tekemistä tehtävänä. Ei sillä, että saisin tärkeätkään hommat hoidettua. yo-kirjotukset kuitenkin luokittelen melkolailla tehtävistä tärkeimmäksi, joten ensimmäistä kertaa elämässäni voin kutsua itseäni ahkeraksi opiskelijaksi! :D
    Etsin viikonloppuna saksia, ja ensimmäisenä (ihanoikeasti) päässäni välkähti ajatus, että millä matemaattisella kaavalla voin ratkaista saksien sijainnin. Onneksi hulluuttani kesti vain n. sekunnin murto-osan. Huhhuh.
Jos jotain näin kynsistä pitäisi mainita, niin lyhensin kynnet radikaalisti. Olen jotenkin tällähetkellä hullaantunut mahdollisimman lyhyisiin kynsiin, näihin on kiva keksiä kaikkea erilaista! :)

 Löysin muuten eilen illalla uuden lempilakkani! Kaverini toi pari vuotta sitten kesällä (apua onko siitä jo näin kauan) Englannista tuliaisiksi paketin claire's tuoksulakkoja. Olen käyttänyt näitä pienokaisia lähinnä liukuvärjäykseen, koska lakat eivät ole olleet tarpeeksi peittäviä yksistään. Eilen illalla kokeilin ensimmäistä kertaa tätä lakkaa, ilman sen suurempia odotuksia ja ihan yllätyin! Lakka peitti melkein täydellisesti vain yhdellä kerroksella, kuivui nopeasti ja tuoksuu aivan ihanalta! Muutenkin lakan sävy on niin minun makuuni, ihanan savuisen violetti. :)



Muuten olen hyppinyt menemään kynsilläni joko nämä hyperneonkeltaiset lakkaukset tai muuten vain yksiväristen lakkauksien kanssa. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat noi lilat kynnet :) Ja varsinki noi neonit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon! :) Munki mielestä noi neonkynnet oli kivat, vaikka ne herätti kyllä vähän kaikenlaista huomiota.. :'D

      Poista
  2. Vau miten ihania kynsiä! :) Mullakin on noita konadin laattoja, mut jostain syystä niiden käyttäminen on tosi vaikeeta! En tiiä mitä teen väärin, kun se kuva ei tartu siihen leimasimeen kunnolla, vaikka mielestäni teen kaiken ihan oikein :o osaisitko auttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)
      Ensinnäkin kannattaa yrittää olla tosi nopea, ettei lakka kerkeä "kuivahtaa" laattaan. Jos leimasimeen ei siltikään tartu minkäänlaista kuvaa, leimasinta voi viilata hieman. :) Myös öljyä sisältävä kynsilakanpoistoaine voi vaikuttaa leiman tarttumiseen, öljytön on leimailuun kuulemma parempaa. Itse käytän Xtran poistoainetta, ja se on tosi hyvä myös leimailuun, vaikka sisältääkin öljyä. Harjoittelemalla ne pikkuhiljaa alkaa onnistua, mullakin oli aluksi tosi vaikeaa saada koko kuva leimasimeen ja siitä vielä kynnelle. :'D

      Poista