Pages

torstai 15. maaliskuuta 2012

hautajaiskynnet & avaruuskynnet

Heissan!

Ystäväni kysyi minulta noin viikko sitten, voisinko lakata hänelle tekokynsille hautajaisiin sopivat kynnet. Suostuin tietysti ilomielin ja yhdessä suunniteltiin minkälaiset kynsistä suurinpiirtein voisi tulla. Nimettömien ristit on suoraan suunnitelmastamme ja kärkien konadoinneissakin pyrin pitäytymään suhteellisen yksinkertaisilla linjoilla, hautajaisiin kun ei kehtaa ihan millään blingbling-kynsillä lähteä. :)


Olin tyytyväinen lopputulokseen ja ystävänikin näytti tykkäävän kynsistä. :) Käytin noihin leimailuihin vaikka kuinka monta tuntia aikaa! :D Leiman kuvio meinasi aina loppua kesken kynnen ja sitten epätoivoisesti yritin jatkaa kuviota jättämättä näkyvää jälkeä kuvion katkeamiskohtaan. Jouduin myös ottamaan aika usean kynnen lakkaamisen uudestaan monta kertaa, oli sen verran hankalaa lakata tekokynnelle. :D
    Mutta joo. Sitten minun säälittävään lakkaukseeni. Viimeaikoina kynsiblogeissa on pyörinyt paljon tämä "30 days challenge", joista ehdottomasti lempparini on ollut avaruus/galaksikynsi -päivä. Halusin kokeilla tehdä avaruuskynnet itsellenikin, ja eilen melko kiireessä jonkinlaiset söherrykset sain jopa väkerrettyä. Nämä avaruuskynnet ovat jo vanha juttu, en siis ole keksinyt ideaa itse. :)




6 kommenttia:

  1. Mitä aluslakkaa suosittelisit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite oon käyttänyt CCUK:n aluslakkaa jo aika pitkään. Oon tykännyt, pullo on halpa ja tekee tehtävänsä. :) Joskus olen myös lakannut kynnet ihan vain kirkkaalla lakalla aluslakan sijasta. Jos laadukkaampaa aluslakkaa kaipalet, niin GOSH:ilta, ORLY:lta ja vaikka miltä merkiltä löytyy tosi hyviä aluslakkoja, eikun googlettelemaan! :)

      Poista
  2. Forever grateful! <3 :) Inanat on kynnet, sitte jos/kun ne joskus tippuu laitan ne varmaan talteen, ja sitte aina etin niitä kissojen ja koirien kanssa :P <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat nuo avaruuskynnet, tuo värimaailma on ihan huikea! Hautajaiskynnet pitäisi itekin väsätä huomiseksi, nuo kyllä varmasti käyvät sellaiseen tilaisuuteen (:

    VastaaPoista