Pages

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Liukuvärjäys tutoriaali [video]


Untitled from 3nn on Vimeo.

Heippa vaan taasen!

Meinasin jättää tämän julkaisemisen huomiselle, mut huomenna on niin kiirepäivä, etten luultavasti kerkeä, ja oon vähän tuon ajastuksen kanssa ristiriidoissa, joten tässä tämä tulee! :)
Toivottavasti joku hyötyy tutosta, vaikka pidänkin melko kiirettä ja kirosanojakin sinne väleihin meinaa sujahtaa, vaikkakin sain ne peiteltyä hyvin taitavasti 0:)
Käytättekö itse samaa vai jonkinlaista erilaista tekniikkaa liukuvärjäyksessä? :)

Ps. haluaisitteko lisää tällaisia tutoja / ym. muita videoita vai pysytäänkö normaaleissa kuvapostauksissa? :)

8 kommenttia:

 1. Itse häivytän vielä enemmän niin, ettei värjäyksen rajaa näy. En myöskään laita paperilla lakkaa, vaan suoraan siveltimellä sivelen pesusienen palaa josta sitten tuputan ylimääräisen pois :) Viimeistelen melkein aina liukuvärjäyksen jollain glitterilakalla, koska omasta mielestäni lakkaus jää muuten "kesken" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin häivytän lakkauksen rajaa enemmän silloin kun käytän liukuvärjäyksessä useampaa väriä. :) käytän myös useimmiten glitterlakkaa viimeistelemään lakkauksen, mutta koska koristelin nämä vielä konadeilla ja strasseilla, en halunnut kynsistä tulevan liian överit. :D

   Poista
 2. Kiitos, oli oikein hyödyllinen! :)

  Olen itse aina ennen laittanut lakan suoraan sienelle, mutta nyt aion kokeilla tuota sinun tekniikaasi laittaa se paperin kautta, niin ei tule liian paksusti. Lisäksi olen ennen lakannut glitterin suoraan kynsille, mutta tuolla tavalla töpöttelemällä siitä voi tulla vielä kivempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihanaa kuulla että tästä oli hyötyä! :)
   Tosiaan, itseäni ainakin kiinnostaa muiden tekniikat tehdä näitä, koska niistä voi ottaa aina vinkkejä ja oppia uusia tapoja. :)

   Poista
 3. tosi kiva video! :) ainahan kaikki videotutot on mielenkiintosia, eli lisää vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! mustaki tätä oli hauska tehdä, joten lisää tällaisia on varmasti luvassa. :-)

   Poista
 4. Minäkin laitan lakan paperille, olen tosin liimannut paperiin kontaktimuovia, ettei lakka ehdi imeytyä paperiin minun söhrätessäni jotain liukuvärjäyksen tapaista kynsiin :) Lisää videotutoja, niitä on kiva katsoa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin testata lakan laittamista kontaktimuoville, koska tuntuu että sitä kerkeää aina imeytyä paperiin liikaakin. :D Kiitoksia vinkistä! :)Tutoja tulee varmast tulevaisuudessa lisääkin, tän tekeminen oli ihan hauskaa. :-)

   Poista