Pages

perjantai 24. kesäkuuta 2011

m57,m77 Juhannuskynnet

Moi! :-)



Neljän päivää kestänyt laatikoiden ja muovien repiminen ei yllättäen tehnyt kovin hyvää kynsilleni, ja lyhensin yhden kynnen katkettua kaikki jo ihan vapaaehtoisesti lyhyemmiksi. :'( Halusin kuitenkin testata uutta tuoksulakkaani hieman paremmin ja lakkailin tällaiset kynnet:



Alla siis Rimmelin tuoksulakkaa Lemon Drop 058, päälle konadoitu verkkokuvio laatasta m57 ja konadointiin käytin cittarista saatavaa two way- nailart lakkaa. Päälle leimailin vielä rusetit laatasta m77 ja koristelin kynsiä vielä hieman glitterhileillä ja strasseilla. :)

Hyvää juhannusta kaikille ! :)

5 kommenttia:

  1. Toimiiko tuo tuoksulakka? :) Tai siis tuoksuuko se sitten hyvälle tai pahalle tai tuoksuuko ollenkaan :D Kivat kynnet on! Haluun tuon rusetti laatan se on ihana :)

    VastaaPoista
  2. kiitti! :-)
    Kyllä nämä tuoksulakat ainakin mun mielestä tuoksuu aika kivalle, omistan kaksi tuoksulakkaa ja oon kyllä tykänny molempien hajusta tosi paljon!:)
    Mäki tykkään tosta rusettilaatasta tosi paljon, toi rusettikuvio on niin söötti. :)

    VastaaPoista
  3. ihanat kynnet (taas jälleen kerran) :D millon lakkaat mun kynnet tuon vaikka omat lakat :D

    VastaaPoista
  4. Jeee, oot mun ensimmäinen lukija, kiitos tosipaljon! Kiva että löysit blogini, nyt löysin sinun blogisi ja aion lukea sen läpi heti! :)
    Söpöt noi rusetit sun kynsissä :)

    VastaaPoista
  5. Mil: aawnn kiitoos! :) Ei sun omia lakkoja tarvi tuoda, mulla niitä riittää, raahaat ittesi joskus tänne ;)

    Nails1820: Hihi, ole hyvää :-) uusia blogeja on aina niin vaikee löytää, kun kukaan ei niitä vielä lue, mutta ajan kanssa niitä lukijoitaki sit kertyy ja blogiki on helpompi löytää! :)
    Munki mielestä toi rusettikuvio on iha ylisöpö :')

    VastaaPoista