Pages

torstai 24. huhtikuuta 2014

Haasteita & Kynsiä

Hellurei!

Minut on pariinkin otteeseen haastettu tekemään "11 -kysymystä ja paljastusta" haaste. Toteutan haasteet tässä postauksessa ja kuvituksena käytän muutamia uusia lakkauksiani viime viikolta. :) 
Tiikeriankka sekä mmari haastoivat minut tähän, kiitoksia kovasti haasteesta! :)

Haaste:
Kerro 11 paljastusta itsestäsi.
Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
Keksi 11 kysymystä haastetuille.
Valitse 11 bloggaajaa, joilla on mielellään alle 200 lukijaa/seuraajaa.
Kerro ketkä olet haastanut ja linkitä heidät.
Ei takaisin haastamista! 

11 Paljastusta:
1. Haluan päästä opiskelemaan haluamalleni alalle enemmän kuin mitään muuta tällä hetkellä.
2.Pääsin kuukaudeksi kesätöihin hautausmaalle. Kesätyöt on aina positiivinen juttu, mutta hautausmaat ovat mielestäni hyvin ahdistavia ja masentavia.. Pitää yrittää katsoa sitä vain ulkoilun ja puutarhanhoidon kannalta.. :D
3. Haluan kesällä ulkomaille! Lontoo olisi aivan ihana. Komediaclubit <3 
4. Haluan myös festareille, mutta en ole oikein löytänyt yhtään minkä tarjonta miellyttäisi kovasti.
5. Olen kohta vuoden opiskellut englannin kielellä, mikä on mielestäni aika siistiä. Jos en muuta nykyisestä koulustani saanut irti, niin ainakin sujuvan englannin puhuminen ja kirjoittaminen sieltä mukaani irtosi.
6. Opiskelen siis AMK:ssa International Business -ohjelmassa. Mikä on sama kuin liiketalous, vain englanniksi. Eikä liiketalous voisi vähempää kiinnostaa.
7. Huomenna on koirani, Kyöstin 8-vuotissynttärit. :3 
8. Ostin tänään kahdet rinstikat ja laukun yhteensä 20 eurolla, halpaa!
9. Syön tällähetkellä Chilipähkinöitä. Miksi niiden pitää olla niin hyviä? ja addiktoivia! 
10. Mulla on aika karski/raaka huumorintaju. Tai no en tiedä. British humour on se mun juttu.
11. Sainoin tässä yks päivä kassatädille "hello" vahingossa normaalin "moi" sijasta.. Kassaneiti päätti sitten palvella mua englannin kielellä, ja kiltisti "thank you"t sanottua lähdin nopeasti ulos kaupasta..Sitten mmarin kysymykset! 

1. Mikä on paras vuodenaika, miksi? Loppukevät ja kesä! on lämpöistä ja valoisaa. :3
2. Mikä on parasta kesässä, miksi? Tietynlainen 'vapaus' vaikka olisikin töissä. On lämmintä ja ulkona kaunista. Pystyy ottamaan aurinkoa ja käymään festareilla. Matkustelukin on kesällä helpompaa.
3. Mitä teet työksesi tai mitä opiskelet? Opiskelen liiketaloutta, mutta pyrin opiskelemaan sosionomiksi amk:hon sekä sosiaalityötä yliopstoon. Sosiaalityöstä olen hyvin kiinnostunut! 
4. Lempiruokasi? Pitsa. Roskaruoka. Kunnon ruoasta varmastikkin pottumuusi ja lohi. <3
5. Tykkäätkö leipoa? Tykkään! Varsinkin täytekakkuja tykkään tehdä. Kaikkea vähän kuivakakkua erikoisempaa on mukava leipoa! :)
6. Mistä unelmoit? Opiskelemaan pääsemisestä, muuttamisesta uudelle paikkakunnalle, uusien ihmisten tapaamisesta.. 
7. Onko sinulla paheita?  Syön liikaa suklaata. :D
8. Mitä pelkäät? Läheisten taikka koirien menettämistä. Sitä, että päätyisin valmistumaan tradenomiksi..
9. Millaista musiikkia kuuntelet? Ihan kaikenlaista. Ehdoton lempibändini on kuitenkin suomalainen punkbändi PääKii. :-)
10. Lempisarjasi televisiossa, miksi? Voih, niitä on paljon. Supernatural, LOST, Breaking bad, Black books, The it Crowd, Peep show..
11. Onko sinulla lemmikkejä? Joo, kaksi suomenpystykorvaa. :3 


Ja toiseksi Tiikeriankan kysymykset: 

1. Paras tapa rentoutua? Jos ei ole mitään menoa esimerkiksi perjantai iltana, tykkään ottaa siiderin,  laittaa jonkun hyvän tv -ohjelman pyörimään ja lakkailla kynnet. :)
2. Jos pitäisi pakata laukut juuri nyt, mihin matkustaisit? Ehdottomasti Irlantiin siskon luokse. :)
3. Suosikkiherkkusi? Irtokarkit! Ja Aino -suklaajäätelö. 
4. Asia, joka ärsyttää sinua juuri nyt kaikkein eniten? Kokeet, ensiviikolla on Economics -koe, eikä meille ole annettu minkäänlaista aineistoa koko kurssin aikana? Jos todellakin oletetaan että asiat pitäisi muistaa kurssilta, missä ei ole edes läsnäolopakkoa niin voihan jeesus. :D 
5.  Jos saisit ohjata elokuvan, ketkä valitsisit mies- ja naispääosaan? Miksi ja millaisen elokuvan tekisit? Apua, tämä on aivan mahtava kysymys! :D Miespääosaan ottain Robert Downey Jr:n ja naispääosaan Billie Piperin. Haluaisin elokuvan ehkä käsittelevän jotain mielenterveyteen liittyvää. Jotenkin hienosti. :D 
6. Jos saisit valita itsellesi yhden supervoiman, mikä se olisi? Miksi? Varmastikkin lentäminen. Tai sitten että voisin liikutella tavaroita ajatuksen voimalla. :'D 
7. Jos sinulle luvattaisiin miljona euroa, mitä et siltikään suostuisi tekemään? :D voi ei. Hmm. Tappamaan ketään. Tai vahingoittamaan läheisiä jotenkin pahasti. 
8. Lempielokuva? The Avengers
9. Suosikkiravintolasi? Ja jos se ei ole ketju, missä se sijaitsee? En oikeastaan oo käyny ravintoloissa kauheasti. Lontoossa kävin pari kertaa aivan ihanassa ravintolassa mutten enää muista sen nimeä. :/ Joku ketju se kuitenkin oli :D 
10. Millaiset lakanat sinulla on sängyssäsi tällä hetkellä? Oikein värikkäät! Vaihdoin ne pari päivää sitten ja valitsin kaikista räikeimmät lakanat mitä omistan, koska kesä. :-D
11. Asia, jota sinun tällä hetkellä pitäisi/kannattaisi olla tekemässä, mutta sen sijan vastailet tähän haasteeseen? ;) Tekemässä Lakitehtäviä. Mutta kerkeää ne huomennakin.. Tai lauantaina.. Onhan aina sunnuntaikin olemassa. 11 kysymystä haastetuille:

1. Jos voisit toteuttaa yhden unelmistasi, rahasta riippumatta, mitä tekisit?
2. Jos voittaisit 3000 euroa, ostaisitko mieluummin auton vai lähtisitkö matkustelemaan, jos rahalla saisi tehdä vain jompaa kumpaa?
3. Mikä on kaikkien aikojen lempi kesäbiisisi?
4. Nimeä 3 lempiblogiasi?
5. Lempi vaatekauppasi?
6. Jos saisit vain käyttää kalliita kynsilakkoja ja halpoja meikkejä TAI halpoja kynsilakkoja ja kalliita meikkejä, kumman valitsisit?
7. Kadutko mitään?
8. Lempijuomasi?
9. Oletko enemmän tietokoneella kuin katsot televisiota?
10. Oletko hyvä opiskelija?
11. Mikä on viimeisin'päivän hyvä tekosi?'

Tämä on pyörinyt jo niin paljon ympäri blogeja, etten osaa enää sanoa, ketä tähän ei olisi haastettu, mutta jos SINUA ei ole haastettu, ja haluaisit tämän tehdä, minä haastan sinut! :)

3 kommenttia:

 1. Kiva, kun toteutit haasteen ja vieläpä tupla kysymyksiin vastailit. :D Hyvä postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vielä haasteesta! Näitä on kiva toteutella ja lueskella muidenkin postauksia näistä. :)

   Poista
 2. Kiva että vastasit molempien kysymyksiin, ja vielä näin nopeesti! :)

  VastaaPoista