Pages

lauantai 15. syyskuuta 2012

frightened of this thing that i've become.

Heipähei! :)

Olen ollut viimeiset kaksi päivää ilman mitään lakkauksia kynsillä. Ensimmäinen kerta yli kahteen vuoteen. :D Tänään oli jo pakko lakkailla jotain vähän erikoisempaa ja överiä, mutta en jaksanut hirveän monimutkaisia kynsiä rueta rakentamaan, joten otin strassit käyttöön. Helppoa ja nopeaa. :)


Aluksi meinasin pistää vain strassit nimettömiin ja peukkuihin. Muut kynnet näyttivät niin paljailta, että lakkasin niille sitten glitterkerrokset kaikkiin. :) Lakkoina on Wet'n'Wildin Tickled Pink, Wild&Mildin Ghost, sekä Wet'n'wildin Party Of Five Glitters.

tiistai 11. syyskuuta 2012

reeling through an endless fall

laiska bloggaaja täällä hei!

Miksi, voi miksi en saa ikinä tehtyä kynsiä silloin, kun on edes hieman jotain muuta tärkeämpää tekemistä tehtävänä. Ei sillä, että saisin tärkeätkään hommat hoidettua. yo-kirjotukset kuitenkin luokittelen melkolailla tehtävistä tärkeimmäksi, joten ensimmäistä kertaa elämässäni voin kutsua itseäni ahkeraksi opiskelijaksi! :D
    Etsin viikonloppuna saksia, ja ensimmäisenä (ihanoikeasti) päässäni välkähti ajatus, että millä matemaattisella kaavalla voin ratkaista saksien sijainnin. Onneksi hulluuttani kesti vain n. sekunnin murto-osan. Huhhuh.
Jos jotain näin kynsistä pitäisi mainita, niin lyhensin kynnet radikaalisti. Olen jotenkin tällähetkellä hullaantunut mahdollisimman lyhyisiin kynsiin, näihin on kiva keksiä kaikkea erilaista! :)

 Löysin muuten eilen illalla uuden lempilakkani! Kaverini toi pari vuotta sitten kesällä (apua onko siitä jo näin kauan) Englannista tuliaisiksi paketin claire's tuoksulakkoja. Olen käyttänyt näitä pienokaisia lähinnä liukuvärjäykseen, koska lakat eivät ole olleet tarpeeksi peittäviä yksistään. Eilen illalla kokeilin ensimmäistä kertaa tätä lakkaa, ilman sen suurempia odotuksia ja ihan yllätyin! Lakka peitti melkein täydellisesti vain yhdellä kerroksella, kuivui nopeasti ja tuoksuu aivan ihanalta! Muutenkin lakan sävy on niin minun makuuni, ihanan savuisen violetti. :)



Muuten olen hyppinyt menemään kynsilläni joko nämä hyperneonkeltaiset lakkaukset tai muuten vain yksiväristen lakkauksien kanssa. :)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Constantly talking isn’t necessarily communicating

Heipähei!

Blogi on hissutellut viimeisen viikon ajan, olen jatkuvasti tekemässä jotain muuta ja aikaa ei tunnu jäävän kynsien laitolle. Lyhyet ja oudosti halkeilemaan alkaneet kynnet eivät oikein innosta tekemään erikoisempia lakkauksia. Tilanne on kuitenkin nyt hieman parempi, joten päätin koristella kynnet. :)


Ostin Tokmannilta Evelinen hand and nail creamia, (unohdin ottaa kuvan), joka lupaa syväkosteuttaa ja vahvistaa kynsiä sekä kynsinauhoja, hintaa tuotteella on vain 2 euroa. Jospa tämä voide auttaisi edes hieman kynsinauhaparkojani!