Pages

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Party of Five Glitters

heibou!

Didii. Koska tänne Kajaani the bigcityyn ei ole tullut Seppälään Wet'n'Wildin uusia lakkoja myyntiin, pyysin siskoani tuomaan Jyväskylästä tullessaan ainakin wet'n'wildin ihanaisen glitterlakan E238C Party of Five Glitters:in.Tämä on aivan ihana! Kompensoi jonkunverran menetystäni Models Ownin beetlejuice-kokoelmasta, mitä en luultavasti koskaan tule saamaan, Jyväskylässäkään kun niitä ei ilmeisesti ole  myynnissä. :<


Tein eilen pikaisen manin, tänään täytyy varmaan jo lakkailla uudet kynnet, lakkaukset ottivat osumaa kahvakuula-tunnilla, niinkuin ylhäällä olevasta kuvasta voitte jo peukusta päätellä. :-D

Jo jonkin aikaa sitten lakkailin kaverillenikin kynnet, niistä ei nyt valitettavasti ole tämän isompaa kuvaa tarjolla. :)

7 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ihanan näkönen lakka, tännekään tuppukylään ei sitä vaan ole saatu myyntiin.. Ja oikein kivat kyllä noi molemmat lakkauksetkin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! Se on aina niin rasittavaa, kun toisten blogeista bongailee ihania seppälöistä hankittuja lakkoja ja sitten toiveissaan menee oman paikkakunnan seppälään ja siellä ei ole ikinä mitään uutuuslakkoja! :-D Ja kiitti paljon! :)

      Poista
  2. ihanat nuo ensimmäiset kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Mullaki on toi Party of Five Glitters, aivan ihana lakka ♥

    Ja noi tiikerikynnet on tosi hienot ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä, kerkesinkin sitä tänään kokeilla kynsille, aivan täydellinen glitterlakka! <3 Ja kiitti paljon! :)

      Poista